Bildirim
2. EL PS3 OYUNLARI ARIYORUM !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O zaman sizi ikinci el bölümüne alalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Far cry 3 sifir alabilirsiniz 70 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://forum.donanimhaber.com/forumid_629/filt_12176,8/tt.htm
Birçok alternatif arasından seçiminizi yapabilirsiniz... -
Arkadaşlar Şuan İçi Aradığım Oyunlar
*Gta liberty City
*Mafia 2
*Gta 4
*Read Dead deamptation
*Read Dead deamptation GOTY
*Smack Down 2010
*Pes 2013[elimdeki 2012 ile takas edicem)
*Harry Potter Deadtly Hallows Part 2
*Harry Potter half blood prince
*Spiderman 3
*The Fight[yanında 2 move koluyla birlikte )
-
-
İlanıma bak istersen
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=79172697
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaşlar Pazarlığa Gelemeyecek Olanlar ve bi oyuna gerektiğinden fazla fiyat biçenler Varsa Çok Rica Ediyorum Mesaj Atmasın Lütfen Hiç Onlarla Uğraşıcak Halim ve tahammülüm yok sonuçta Kimseyi Zorlamıyoruz
1.Pazarlık Sünettir
2.Öncelikli Olan Her iki Taraf İçin Orta Yolu Bulmak
3.4 ve 5 Senelik Oyunlara 2ci El sıfır oyun fiyatı biçilmez -
gta 5 70 tl alırsan pm at resim vs veririm -
-
Arkadaşlar Şuan İçin En Öcelikli Oyun Benim İçin Pes 2013 elimdeki 2012yle takas edicem ve aradaki farkıda ödüycem bi başka oyunda gta liberty city ve red dead redemption goty Bu 3 Oyun İçin Ayrıca Pm Atarsanız Sevinirim -
Arkadaşlar Merhaba Elimde sıfır jelatinli ikinci el değil sıfır oyunlar var hemde fiyatları 20 tl çok 4 tane alana indirim yapılır oyunların listesi llitle big kartıng star hawk white knıght chronicles tv süper star heroes dance party star kungfu rider sing star dance , book spells özel kitabı ile birlikte bu oyunların hepsi tanesi 20 tl dir uncarted 3 var sıfır oda 40 tl dir almak isteyen fotsunu görmek isteyen varsa 0554 719 66 53 numaradan ulaşabilir whatsapınız varsa çekip yollarım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X