Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 2. El Razer DeathAdder Chroma Satın Al 10 Aralık 2017 18:22 1 1 2. El Razer DeathAdder Chroma 14.06.2016 tarihinde Shop4gamers dan aldığım Razer DeathAdder Chroma mouseumu satıyorum. Başka bir mouse aldığım için kenarda duruyordu satma kararı aldım. Fiyatta indirim vs düşünmüyorum son fiyattır.Kargo alıcı öder, istanbul içi elden veririm maslakta oturuyorum. ürünün kozmetik vs hiç bir sıkıntısı yoktur temiz bir şekilde kullandım.Kutusu vs duruyordur sadece kutuda biraz hasar var resimde görürsünüz hasarı. Takas olarak Zowie fk2 olabilir. Alana şimdiden hayırlı olsun. :)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 5 Temmuz 2018 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK Talon Knife | Forest DDPAT SATILIK CSGO SKİNLERİ satılmıştır. 2. El Razer DeathAdder Chroma