Şimdi Ara

2. El Referans Sistemi Kullanımı ile İlgili Bilgi (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
20
Favori
103.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dükkanım var ama profil sayfamda dükkana ekle logosu yok.
    mesela gün içersinde 3 alışveriş oldu malesef 24 saat içersinde tek ilan açılabiliyor ve tek referans isteniyor.
    Referans istemenin başka yolu yokmu.? daha öçnce istenen referansın içeriği değiştirilerek yeni referans istenecek kişiden başka nasıl referans istenir.?
  • abi referans veremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

Merhaba bir sorum olacak.
    Geçen günlerde bir olay ile karşılaştım. Bu referans olayını sadece satıcı için mi yapılıyor yoksa alıcı olanlarda referans isteyebilir mi? Eğer öyleyse ben satışlardan çok malzeme almışımdır hemen ekleyeyim referansları. Bu konuda bilgisi olan var ise arkadaşlardan veya yöneticilerden açıklama bekliyorum.

bende daha yeni konu açim diyordım ki bu yazıyı gordum acaba ben alıcı olaraktan guvenilir bir alıcı oldugumu nasıl isbatlamam gerek ?
  • Bir ilanda birden fazla kişiye ürün satıp yine bu kişilerin hepsinden referans isteyebiliyor muyuz?
  • ayenen key satıyorum bir ilanda sattığım kişilere nasıl gönderecem isteği 5 taneyi geçti ama birine gönderebiliyorum yokmu bunun yolu
  • Dükkanımda bulunan UDID kaydı 1000 adet stok var forumdan 10 kişi aldı hepsi için tek tek ilan mı açmam lazım yoksa tek ilana herkes referans girebilir mi ?
  • Çok iyi bi sistem olmus bu. Kimden ne alacagimizi biliriz
  • Resimler patlamış ikinci el forumunda satılan ürünümü nasıl dükkanıma ekleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz
  • Güzel sistem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ludovico!

Bir ilanda birden fazla kişiye ürün satıp yine bu kişilerin hepsinden referans isteyebiliyor muyuz?

Arkadaşlar bu soruya cevap bulamadim forumda var mi cevabini bilen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.
  • Isenebilir arkadaşlar
    Aynı şekilde satılmıştır olan ilana yine satılmıltırı seçip istediğiniz kadar referans ekleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErsinBoz -- 6 Eylül 2014; 16:40:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

Isenebilir arkadaşlar
    Aynı şekilde satılmıştır olan ilana yine satılmıltırı seçip istediğiniz kadar referans ekleyebilirsiniz

Tamamdır teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen referans isteklerinde yorum yapa tıklayınca hatalı bir sayfa çıkıyor. Uzun zamandır böyle. Tabeltten pcden aynı. Sorun tek bende mi acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelen referansı kabul etmeme gibi bir seçeneğimiz var mı ?
  • Le Blanc adlı arkadaştan sıkıntısız bir şekilde alışveriş yaptım ama referansı yanlış verdim nasıl düzeltebiliriz .
  • Şu ana kadar bir çok alışveriş yaptım şu referans olayını çözemedim.
  • resimler gitmiş yalnız:S
  • ErsinBoz kullanıcısına yanıt
    merak ettiğim satılan ürünü dükkandan kaldırınca referans gidiyor mu, yoksa konusu duruyor sadece dükkanımda mı görülmüyor?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.