Şimdi Ara

2.el sistem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eyvallah hocam sağolasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eylül gibi bilgisayar düsünüyorsan çok zor kardeşim çünkü eylülde dolar ne olur 5 olur ozamanda alıcagın pc giriş seviyesi olur sunada bile giriş seviyesi 4000 e artık iyi bişi istiyorsan 2.el kovalaman gerekiyor elinde para varsa git elindeki sisteme bir ekran kartı bi ram al birde işlemci devam et derim

ramleri sat 16 gb ddr3 ram al işlemciyi sat i7 4790k al turbosu fazla birde gtx1060 6gb al zaten her işini görür 2.el 1070 kovala 2500 e filan

eger 2.el alamam diyorsan 2000 nin altında 1060 6gb kovala sıfır
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Şu anda çok zor hocam , o zamana 4K seviyesinde bi pc bulamazsam 2.el kovalarım ama şu an çok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliemre96

Eyvallah hocam sağolasın
    Önemli değil kardeşim, sen de sağol..
  • eger bütçem çok yüksek degil diyorsan en azından 2.el ekran kartı kovala yaz ayı pc siz olmaz
    Bakıcam hocam araştırıyorum zaten ama çok uygun bişey denk gelmediği sürece alma ihtimalim zor gibi

Şuan ki sisteme 1050 ti alsam ne kadar farkeder ki ?

• fenerliemre96 F kullanıcısına yanıt
    Baya fark eder eger yotube da işlemcinizi ve istediginiz ekran kartını yazıp oyun testlerine bakın videolarda bu hafta veya bu ay içinde olanı seçmen yeterli olıcaktor

Baktım ama darboğaz dan yakınan sayısı çok fazla , işlemci tam besleyemiyor diyorlar :(

• yapacagı darbogaz yüzde 7 yapar ben i3 3220 ile 1050ti ile kullandım okadar darbogaz dedigin kadar yapmıyordu yüzde 15 yapıyordu ben bile hissetmedim o darbogazı fazla

sen hiç hissetmezsin al kullan dolar almış başını gitmiş maksat günü kurtarması günüde kuratarır gibime geliyor
    Anladım hocam sağolasın

Biraz daha video izleyeyim dediğin gibi çok farkedilmiyorsa alayım

• fenerliemre96 F kullanıcısına yanıt
    izleyin zaten elinizdeki ekran kartını sattıgınızda gelicek parayada güzel bir ssd alın ileride sistem degiştirdiginde büyük faydası olur ssd nin ve ekran kartının
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.