Şimdi Ara

2. el sistem sipariş verdim, iyi mi ettim acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -AMD Phenom X4 9950 2.6 ghz 4MB Quad Core
    -OEM NV 780 DDR2 PCI 16X Anakart
    -2 adet OEM 2GB DDR2 800mhz Ram
    -OEM 250 GB 7200 SATA 3.5
    -OEM ATI 512 MB HD3850 256 bit pci ex

ricam etsem değerli bilgilerinizi ve tavsiyelrinizi paylaşırmısınız, lütfen eksiği, noksanı varsa yada eğer sistem kötüyese lütfen bilgilendirin, teşekkür ederim.

• fena bir sistem değil işini görür...

Fiyatıda söylersen daha iyi olur...
  • Fiyatına göre iyide olabilir kötüde Ama oyunlar için de orta derece idare edecektir sizi, şimdiden hayırlı olsun
  • suan piyasa oyunlarini yuksek duzeyde oynatamasada orta duzeyde oynatabilecek bir sistem mesela empire total warda hersey ultra degil ama bi altini yapabilir ve 4x acabilirsiniz yada gta 4 te very high degil ama 1 altinda oyniyabilirsiniz ekran kartini ilerde guncellemeniz yeterli olabilir birde ramler 1066 mhz olsaymis
  • Fiyatı burda söylerse konunun kilitlenip taşınması gerekir!!!!

bence güzel bir sistem ama psu ya biraz yük binecek gibi::::::::::psu nedir?
  • Teşekkür ederim cevaplar için, siparişi verdiğim yere GTA 4 oynayacağım ona göre bir 2.el sistem toplayalım dedim, oradaki eleman da bunu toplayalım hiç başın ağrımaz dedi, GTA 4 dü hiç takılmadan çok net oynarsın dedi, aynı zamanda bu işlemci beni uzun yıllar götürürmüş dedi.

Ayrıca ben her zaman intel kullanıyorum ama şimdi bir ilk olacak AMD kullanacağım, bir de ekran kartı kafamı karıştırdı benim daha çok 8800 GT yada 8600 GT aklıma yatıyordu, ekran kartı nasıl sizce?

PSU 400W Cooler Master.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliflex -- 14 Nisan 2009; 19:51:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliflex

Teşekkür ederim cevaplar için, siparişi verdiğim yere GTA 4 oynayacağım ona göre bir 2.el sistem toplayalım dedim, oradaki eleman da bunu toplayalım hiç başın ağrımaz dedi, GTA 4 dü hiç takılmadan çok net oynarsın dedi, aynı zamanda bu işlemci beni uzun yıllar götürürmüş dedi.

Ayrıca ben her zaman intel kullanıyorum ama şimdi bir ilk olacak AMD kullanacağım, bir de ekran kartı kafamı karıştırdı benim daha çok 8800 GT yada 8600 GT aklıma yatıyordu, ekran karı nasıl sizce?

ekran kartin cok uzun omurlu olmaz ben bile degistirmeyi dusunuyorum hd4850 toxic kullaniyorum tatmin olamadigin yerde karti degistirmen gerekecek ne ile degistirecegin sana kalmis ama hd4890 oneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu 2.el sistem alınır mı?
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teşekkür ederim cevaplar için, siparişi verdiğim yere GTA 4 oynayacağım ona göre bir 2.el sistem toplayalım dedim, oradaki eleman da bunu toplayalım hiç başın ağrımaz dedi, GTA 4 dü hiç takılmadan çok net oynarsın dedi, aynı zamanda bu işlemci beni uzun yıllar götürürmüş dedi.

Ayrıca ben her zaman intel kullanıyorum ama şimdi bir ilk olacak AMD kullanacağım, bir de ekran kartı kafamı karıştırdı benim daha çok 8800 GT yada 8600 GT aklıma yatıyordu, ekran kartı nasıl sizce?

PSU 400W Cooler Master.

ekran kartı güzel 1 bilemedin 1.5 sene başını ağrıtmaz türden
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

PSU 400W Cooler Master.

GTA 4 te nasıl sonuç verir peki, çok merak ediyorum, eğer değiştirme şansım olursa değiştirmelimiyim?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

PSU 400W Cooler Master.

GTA 4 te nasıl sonuç verir peki, çok merak ediyorum, eğer değiştirme şansım olursa değiştirmelimiyim?

gta 4 de orta kalitede oynarsın

• Arkadaşlar selam, şu an sistemi deniyorum, COD 5 en yüksek ayarlarda sorunsuz, takılmadan akıcı bir şekilde oynuyorum.Hiç ısınma yok.GTA 4 yükledim, oda hiç takılmadan yüksek ayarlarda oynayabiliyorum ama tam oynarken resc 10 hatası veriyor ve ekran donuyor, hiç bir işlem yapamıyorum, bu hata herhalde grafik kartı sürücüsünü yenilemem gerekiyor.Şimdilik her şey süper, tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliflex -- 16 Nisan 2009; 19:15:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.