Şimdi Ara

2. El Sony vaio laptop hakkında soru ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bi tanıdığımın çalıştığı firmada kullanılan notebooklar değiştirilecek mevcut kullanılan cihazlarda isteyen çalışanlara 600 YTL karşılığı satılacak
    Su an kullanılan makinalar Sonu Vaio VGN-A130B modeli (Pentium M 1.5 GHz, 768 MB RAM, 40 GB HDD, Wi-fi 802.11 B,G ,DVD-CD/RW sürücü, 15" Black ekran vs)..
    Benim merak ettiğim garantisi sona eren bu makinalara 600 milyon vermeye değer mi ? Ya da normalde bu notebookların piyasa değeri nedir?
    Simdiden bu konuda yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim....

• Bu arada makinanın ekran kartı 64 MB Radeon 9200, yani onboard değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no_fear -- 12 Ocak 2007; 12:11:20 >
  • kimsenin yorumu yok mu yaw
  • hocam kafayı mı yedin 400$ a sony alıcaksın
    centrıno ıslemcılı harıcı ekran kartılı ve xblack ekralı ve sen hala dusunuyorsun komiksiin vesselam...
  • bu ne amacla kullanacagına baglı...600 ytl ıyı fıyat ..amacın eger fılm ızlemek muzık dınlemek ınternette gezınmek ve ofis le ugrasmaksa kacırma derım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 12 Ocak 2007; 15:11:58 >
  • yorumlar için sağolun, bence de fiyat iyi ama yorumları almak istedim.. Bu arada kendime almıyorum sadece arkadasıma tavsiyede bulunacağım.
    Tekrar teşekkürler yorumlar için...
  • Fiyat gayet uygun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.