N95 8 GB offf... o telefonu zamanında alamamıştım ne içime oturmuştu yavvv...
harbiden zamanın efsane telefonu
Aynen.
quote:
Orijinalden alıntı: cudam
quote:
Orijinalden alıntı: lazloo N95 8 GB offf... o telefonu zamanında alamamıştım ne içime oturmuştu yavvv...
n95 mi kaldi artik :))android ve ios piyasayi silip süpürdü
Başlığa göre bunları öneriyoruz. Biz de biliriz IP4( yalan olmasın ben önermem ),SGS v.b önermesini.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: lazloo N95 8 GB offf... o telefonu zamanında alamamıştım ne içime oturmuştu yavvv...
ios hemde deli gibi silip süpürüyor hocam
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
quote:
quote:
Gerizekalı Nokia MeeGo dan vazgeçmez inşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: lazloo
quote:
quote:
quote:
nokia ölü bu saatten sonra istedigini yapsin
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: lazloo
quote:
quote:
quote:
nokia ölü bu saatten sonra istedigini yapsin
Aynen. WM den sonra benim için de bitti. MeeGo olazsa Nokia da yok benim için. Bu arada SGS 2 alacağım ama o ne fiyat Allah aşkına yaaa... Yurtdışından anca getirtirim herhalde. Neyse konu dağılıyor yine.
Ön yargı değil hocam. IOS değişmediği sürece Iphone almam. Aynı nedenle Nokia dan da vazgeçtim. :)
anladim :))seni galaxy s2 paklar o zaman, sanirim lg nin cihazi gelemeyecekmis tûrkiye ye
LG nin cihazının gelip gelmeyeceği daha belli değil. Bir gelmeyecek diyorlar,bir gelecek diyorlar. Biz de bilmiyoruz. SGS 2 gerçekten eksiksiz bir cihaz. İncelemelerden olumlu not alırsa bu telefonu alacağım mutlaka.( Nokia N9 sürprizini yapmadığı sürece)
Ön yargı değil hocam. IOS değişmediği sürece Iphone almam. Aynı nedenle Nokia dan da vazgeçtim. :)
anladim :))seni galaxy s2 paklar o zaman, sanirim lg nin cihazi gelemeyecekmis tûrkiye ye
LG nin cihazının gelip gelmeyeceği daha belli değil. Bir gelmeyecek diyorlar,bir gelecek diyorlar. Biz de bilmiyoruz. SGS 2 gerçekten eksiksiz bir cihaz. İncelemelerden olumlu not alırsa bu telefonu alacağım mutlaka.( Nokia N9 sürprizini yapmadığı sürece)
galaxy s 2 birnin eksigi hdmi cikisini olmayisi onuda kücük bir kabloyla halletmisler bu iki cihazda turkiye ye geldiginde rakabet kizisacak :)) bu arada sen hala n9 mu bekliyorsun hocam ya o telefonun cin mali versiyonlari cikti nokia cikarmadi hala :)) o telefon yalan oldu bence ciksa n8 gibi gelmesi 1yili bulur artik
e52
kullanıyorum çok ıyi telefon. Sarj ıyi, wifi felan var.
Dışarı verilen ses çok ıyi değil Buda gerçek unutmadan diyeyim