Şimdi Ara

2. EL VAİO ALINIRMI LÜTFEN YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemci: Intel Core Duo T2300 1.66 Ghz 667 Mhz 2MB Cache Bellek
    RAM : 512 MB DDR2 RAM
    HDD : 80 GB (5400rpm) SATA HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ : DVD-RW Double Layer
    EKRAN KARTI : 128 MB Nvidia GeForce Go 7400

2.150 ytl

3 ay kullanılmış 2. el laptop ben hiç bir çizik göremedim ekranda bile hiç bir şeyi yok yalnız garanti kullanımı için faturası yokmuş servisini aradım çalıntı deilmiş ama faturasız garanti olmaz dio ben onu anlamadım yani adam dioki ben sattım seri numarasından anladı ihbar filanda olmadı ama fatura olmadan olmaz dio alacagım firma 2. elci bir firma 90 gün garantiyi kendisi veriyor fiyat bayagı cazip geldi ama bu konularda fazla bi bilgim yok yardım ederseniz çok sevinitrim
    bende bi laptop kullanıcısı olarak deniyimlerimi bu forumda yazmayı çok sitiyorum
    saygılar

• Dostum Vaio şirin cihaz ama pahalı gibi."0" alternatiflere bir bak istersen?
  • ABİ BUGÜN İST BİLİŞİMDEN SORDUM SIFIRINI 3.250 ÇEKTİLER ODA BİRAZ FAZLA AGIR BENİM GİBİ Bİ ÖĞRENCİ İÇİN
  • git dell 6400 cs 11 al kafanda paranda rahat etsin..
  • abiler bu ürünü siz olsaydınız alırmıydınız 1.100 ytl fark var arada lütfen bi yardım yarın alacagım
  • ben sesin yerinde olsam alırdım grantı falan bızım ulkemızde hıkaye işler malesef urun hatalı bile olsa servisler genelde kaytarmak için
    kullancı hatası iyip sıyrılıyorlar ısın içinden..
  • haklısın aslında alıyorum yarın bu fiyata kaçırılmaz bence teşekkürler herkeze
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.