|
2.el Vitara alınırmı??? (2. sayfa)

-
-
Bu aralar bir arkadaşıma bizde Vitara bakıyoruz.Takipteyim. -
3 yıl sonra ben de konuyu hortlatıyım dedim...2000 model üstü 20 bine kadar otomatik 1.6 vitara almayı düşünüyorum (küçüklüğünden dolayı 3kapı tercihimdir)...sadece şehir içi kullanacağız...av merakımız falan yok...kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi...tavsiye eder misiniz...elinde satılık olan varsa onlar da yazabilir...
şimdiden teşekkürler...
not:bir de bu araçların hepsi de yaklaşık 130bin-160bin km aralığında...bu konu hakkında fikri olan var mı... -
Selamun Aleyküm Arkadaşlar. Öncelikle Konuyu Hortlattığım İçin Özür Dilerim Ama Bende Aynı Dertten Bu Duruma Düştüm . Binek Araçlar Pek Hoşuma Gitmiyor Bineklerden Soğudum Biraz. Ve Suzuki Vitara 98 Ya Da 2000 Almayı Düşünüyorum Ama Benim Derdim Şu Ben Avcı Roadcı Veyada Dağcı Değiliim. Arabamı Çamura Batağa Sokmam Dağa Taşa Zorlamam Çok Nadiren Mecbur Kalırsam Belki. Ben Bu Aracı Şehir İçinde Kullanmak Ve Arada Sırada Kafam Eserse Yılda Bir Memlekete Gidip Gelmek Amaçlı Almak İstiyorum.Bütçem Yok Banka Kredisi İle Alacağım 21.000 TL Kredi Çekip En Fazla 20.000 Ya Da 19.000 TL Arası Bir Vitara Almak İstiyorum.5 Yada 6 Yıl Binmek İçin Belki Memmun Kalırsam Satmam Ömürlük Olur Ama 5-6 Sene Sonra Çocuğa Sünnet Düğünü Yaptıkdan Sonra Satıp Ev Almayı Düşünüyorum Bir Nevi Bu Araba Bana Sermaye Olacak. Ayriyetten Bu Arabanın Görünüşü Çok Hoşuma Gidiyor Çok Seviyorum Tipini Duruşunu Gece Gündüz Hayallerimde Vallahi Bana Bi Yardımcı Olun Siz Ne Dersiniz Bu Konuda Çok Kararsız Kaldım Kimse Yardımcı Olmuyor Her Diyen Alma Aptallık Edersin Git OpeL Al Focus Al Diyor Canımı Sıkıyorlar Bu Araba Hakkında Ne Biliyorsunda Tavsiye Etmiyorsun Diyorum Yaramaz Bu Arabalar Satılmaz Elinde Kalır Diyorlar Lütfen Bana Bi Akıl Verin
-
Bende konuyu hortlattigim icin ozur dilerim , 290 bin km de suzuki vitara 1999 duz vites aracim var 50 tl lik ga ile 210-230 arasi sehir ici gidiyorum haberiniz olsun ... Ayda 1 kere 1 lt yag ekliyorum (10w-60) Belki google dan gelen arkadaslara yardimci olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MERHABALAR. Ben de önümüzdeki hafta vitara jlx 98 model alacagım ama aklımda deli sorular. Bu kadar eski bir model bana sorun çıkarır mı? etrafımdakilerin düşünceleri bu yönde fakat onlar vitara kullanıyor değiller. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pınarçaglar
MERHABALAR. Ben de önümüzdeki hafta vitara jlx 98 model alacagım ama aklımda deli sorular. Bu kadar eski bir model bana sorun çıkarır mı? etrafımdakilerin düşünceleri bu yönde fakat onlar vitara kullanıyor değiller.
99 model 2.5 v6 grand vitara var, düşünürseniz görüşelim -
Uzun süre vitara araştırmış ancak, fiyatlarının uçması sonucu 93 vitara fiyatına 98 başka bir 4x4 almış birisi olarak cevaplandırayım.
Parça sorunu olmaz. Bir çok mekanik ve kaporta parçası sıfır olarak bulunuyor. Çıkma parçası da bol. Parçaları pahalı değil.
1.6 jlx lerin vergi yönünden ciddi avantajı var.
98 model bir araç yaklaşık 20 yaşında olacak. Mutlaka sorun çıkartacak. Önemli olan şanzımanlar, diferansiyeller, elektronik gibi aksamlarda ciddi sorun çıkartmasın. Bu konuda aracınızı çok iyi incelemeniz gerekiyor.
Vitaralar arazi kabiliyeti iyi olup, arazi vitesine de sahiptir.
Düzgün 98 vitara 4k 28 den aşağı değildir. Eğer arazi ile çok işiniz yoksa, 30 civarına 98 honda crv de tavsiye edebilirim size.
Yok eğer ben bunu offroad ve arazi için alıyorum derseniz, maalesef o fiyatlara 2-3 seçenekten birisi ve belki de en mantıklı olanı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ARKADAŞLAR MERHABA 1999 MODEL OTOMATİK 1,6 JLX ALACAĞIM ARAÇ TEMİZDŞÜNCENİZ NEDİR MALUM PANDEMİ BENDE BİR KAÇ RAHATSIZLIK GEÇİRDİM CİDDİ BOYUTTA ARTIK DOĞAYA ÇIKIP KAMPIMI YAPACAĞIM BİR ARAÇ OLSUN İSTEDİM GÜCÜM ÖLÇÜSÜNDE OFF ROAD YAPMAYACAĞIM DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR SAYGILARIMLA
-
alınır.
-
"madem ki konu vitaradan açıldı bu yrni grand vitaranın dizeli gelecekmiymiş bilgisi olan varmı"
Bu mesajı okuyunca anladım 16 yıllık konu olduğunu
-
Vitara tarzı araçlar al satçıların kucağından kucağına zıplamayan, 1 yıl içinde 8-10 kez el değiştirmeyen, piyasasının ağır olduğu düşünülen araçlardan.
Kaçıncı el olduğunu bilmek kaydıyla alınabilir.
Güzel araçlar bana göre.
-
Yakın zamanda 3 defa niyetlendim.
İlk baktığım araç (detaylı baktım, kullandım) motor ve kaporta yapılmış ama yalandan toplanmış bir araçtı. İçime sinmemesine rağmen ustaya uğradım, kesinlikle alma, hem paran gider hem de uğraşacak usta bulamazsın dedi. Esasen bu bilgi bütün eski araçlar için geçerli, eski aracın kötüsü süründürür. Usta parasını versen bile uğraşmak istemez, alış esnasında yaptığın karın fazlasını adam etmeye harcarsın.
İkinci niyetlendiğim araç uzun yıllardır aynı kullanıcıdaydı, büyük ihtimalle çok iyi durumdaydı fakat başka problemler sebebi ile gidemedim.
Üçüncü bir araca niyetlendim fakat kur oynaklığı sebebi ile bakmadım hala, kur yükselir veya araç fiyatı düşerse bakacağım.
Kullanım deneyimim araç bozuk yolda, arazide, karda tam bir görev aracı, binek aracın yaklaşamayacağı yerden rahatlıkla geçip gidiyor. Bu yapının dezavantajı ise muazzam sert bir araç, kullanımı eski şahin-toroslardan farksız. Küçük yerde sorun olmaz fakat büyükşehirde günlük şehiriçine giren kişinin hiç rahat edemeyeceği bir araç, uzun yolda aynı şekilde yorucu. Tek araç olarak kullanılacaksa çok iyi düşünülmesi gerek.
-
aldınız mı Vitara hocam. son durum nedir?
-
İkinci baktığım aracı ben almayınca al sat yapan biri almış, 110dan ilana girip sattı, ben bakarken 80den pazarlık yapacaktık araç başında, üçüncü de kur düşerken fiyat yükseltti. Ben de bu sene için vazgeçtim, heves sebebi ile eski bir mercedes aldım. Seneye daha sıcak bir yere tayin çıkmazsa yeniden bakacağım, vitara isteme sebebim zaten karlı havalar idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FE2F1DE54 -- 25 Mart 2022; 8:27:2 >
bu aracın temizini aryıorum hocam ben de. ağır offroad görmemiş bulmak zor hakikaten.
-
Parayı hazır tutup beklemek ve alırken ekspere değil bu araçtan anlayan ustaya göstermek gerekiyor. Benim bulduğum bir araç çok kötü, diğer ikisi çok iyiydi.
Selamünaleyküm arkadaşlar 2000 model otomatik 3k vitara almayı düşünüyorum otomatiklerinin iyi olmadığı söyleniyor kararsız kaldım yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X