Şimdi Ara

2.evrende hesap devri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. evrende 121521 puanlı acedemy isimli ittifaginin kurucusu olan nick verilcektir hem de ücretsiz bunun için tıkla siteye üye olup sitedeki ilkay nickine özel mesaj atın

• nie oraya uye oluyoz? Burdan ozel msj atsak olmuyo mu?
  • buraya yazarsanız 15 000 puanlı yeri devredebilirim 2. evrende
  • dewredeceksen ben alırım iyi bakarım
  • ben alabilirim pmlerine bak mesaj attım
  • hee, diyosun ki bu forum 15k puanlik ediyo. Oteki taraf 120k puanlik
  • bana devret
  • nooldu kardes yaaa
  • abi kime devrettin
  • biri pm atmış bana takas yaptık onunla kusura bakmayın ama elimde 2830,12157, 2 tane ay bulunan 24000 puanlı yer,55271 puanlı yerlerim var isteyenler pm atabilir ama yukarıda belirttiğim şekilde bana ulaşanlar daha şanslı olabilir.
  • pm attım foruma sana lütfen bana devret
  • quote:

Orjinalden alıntı: İLKAYÇİÇEKLİ

biri pm atmış bana takas yaptık onunla kusura bakmayın ama elimde 2830,12157, 2 tane ay bulunan 24000 puanlı yer,55271 puanlı yerlerim var isteyenler pm atabilir ama yukarıda belirttiğim şekilde bana ulaşanlar daha şanslı olabilir.

ilkay hiç değişmeyeceksin yine kimin canını yakıp hesaplarını aldın bakim neyse o sitenin adminiydim zamanında hala duruyormu bari

• hataylı pardon sana pm attım ama sitersen sende hesap werebilirsin
  • bana devret
  • BENDE ALABİLİRİM İSTERSEN
  • bana da devredebilirsin bende 75000k puanda aylı vardı kapatıldı hewap arıyorum msnden verebilirsen iyi olur beck_ham_20@hotmail.com tesekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: İLKAYÇİÇEKLİ

2. evrende 121521 puanlı acedemy isimli ittifaginin kurucusu olan nick verilcektir hem de ücretsiz bunun için tıkla siteye üye olup sitedeki ilkay nickine özel mesaj atın

Arkadasim bunlar reklam kokan hareketler

• ilkay 121K ise bana ver ben zaten siteyede üyeyim yabancıya gitmesin maksat
  • reklamını yapmak ıcın uye edıyor bızı bos ısler
  • abi ben üye oldum ve msj attım ltf bana ver puanı önemli değil yerterki 15k üstü olsun nolur cvbını bekliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.