Şimdi Ara

2 farklı pc'den oynanabilicek CO-OP oyun isteği (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Stalker çok kötü bi oyun grafikleri çok kötü ?? 1 dakika oynadım sildim oyunu taamamen :D ,, Far Cry co-op desteği vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forcarbon

Stalker çok kötü bi oyun grafikleri çok kötü ?? 1 dakika oynadım sildim oyunu taamamen :D ,, Far Cry co-op desteği vermiyor.

4 kişi anlaşın alien swarm oynayın steamdan ücretsiz indiriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero2900 -- 19 Ağustos 2010; 19:18:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero2900

quote:

Stalker çok kötü bi oyun grafikleri çok kötü ?? 1 dakika oynadım sildim oyunu taamamen :D ,, Far Cry co-op desteği vermiyor.

4 kişi anlaşın alien swarm oynayın steamdan ücretsiz indiriliyor.

o oyunu dün denedik 3-4 maptan sonra kendini tekrarladı ama zamanımızı eğlenerek geçirdik teşekkürler daha saran oyunlar lazım :D
  • The Scourge Project - Episode 1 and 2 . Co-op modu var.Grafikler de güzel
  • gamepad alın aynı pcden nba2k10 pes2010 felan oynayın
    olmadı birsürü strateji oyunu var onları oynayın hamachiden lotr felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scz

The Scourge Project - Episode 1 and 2 . Co-op modu var.Grafikler de güzel

sen o oyunu tamamen oynayabildinmi çok merak ettim :D , berbat bi oyun kimseye önermem vuruş hissi 0 .. Teşekkürler tekrardan :)

@Vico

2 kişi değil pes ve nba yı 4 tane gamepad alıp 4gamepadle bile oynadık sonuna kadar yani :D

lotr middle 2 çok güzel oyun ageof2 yide oynadık.. oynamadığımız oyun kalmadı nerdeyse.. oyüzden bu foruma konu açtım ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forcarbon -- 20 Ağustos 2010; 20:41:15 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scz

The Scourge Project - Episode 1 and 2 . Co-op modu var.Grafikler de güzel

sen o oyunu tamamen oynayabildinmi çok merak ettim :D , berbat bi oyun kimseye önermem vuruş hissi 0 .. Teşekkürler tekrardan :)

@Vico

2 kişi değil pes ve nba yı 4 tane gamepad alıp 4gamepadle bile oynadık sonuna kadar yani :D

lotr middle 2 çok güzel oyun ageof2 yide oynadık.. oynamadığımız oyun kalmadı nerdeyse.. oyüzden bu foruma konu açtım ya

Ne demek:) tabiki oynamadım sen ilk mesajında co-op olmasını vurguladığın için ve sonraki mesajlarda da stalker gibi bir oyunun grafiklerini beğenmediğini yazdığın için ben tavsiye ettim ama co-op oynarken bu kadar seçici olmana gerek yok tabi bu benim fikrim önemli olan takım oyunu yurt ortamında, evde falan birkaç kişi oynamak zevklidir ha oyun kalmadıysa tavsiyem dışarda basketbol futbol falan oynayabilirsiniz:D

• quote:

Stalker'ın Grafikleri mi çok kötü? Shadow of Chernobyl eskidir hakılısınız Clear Sky ortalamadır fakat inşallah STALKER Call of Pripyatı denemişsinizdir.
    A aklıma bir şey geldi Metro 2033 acaba Coop desteği var mıdır?
  • Pc ye çıktımı bilmiorum ama çıktıysa yada çıktığında Shank
  • burdan istediğin oyunu bulabilirsin
  • Far Cry 3 tercih ederim birlikte oynayabiliriz
    :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir0104

Far Cry 3 tercih ederim birlikte oynayabiliriz

Kardeş hort yapmışsın resmen...
  • Evet
  • 2 yıllık yapmışsın maşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B€rk -- 2 Şubat 2013; 12:58:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.