Bildirim
2 GB DDR2 800 KIT (2x1GB) Flex Su Soğutma -CL3 400mhz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Frequency kısmı 400 ise normal. -
Tek ram veya cift ram farketmez.DDR ramlerde frekans böyle yarısı kadar görünür. -
yardımınız için teşekkurler bişe daha sorayım ben bu ram lere hızaşırtma yapmak ıstıyorum mnasıl yapabilirimm tşkler -
quote:
Orjinalden alıntı: hasan_7666
yardımınız için teşekkurler bişe daha sorayım ben bu ram lere hızaşırtma yapmak ıstıyorum mnasıl yapabilirimm tşkler
Bu ramlere hız aşırtma yapmazsan zaten ayıp edersin...
Ramleri OC yapabilmen için işlemcinide OC yapman gerekiyor.Bunu da biosa girerek işlemci frekansını artırarak yaparsın... -
pekı işlemciyi nasıl yapıcam biraz anlatırmısın kardesimm anakartım gigabyte x38-ds5 işlemcim core2duo 2,66 1333mhz 4mb 775p ???????????
cevapların için saol kardes biraz anlatırmısın nasıl yaparım -
quote:
Orjinalden alıntı: hasan_7666
pekı işlemciyi nasıl yapıcam biraz anlatırmısın kardesimm anakartım gigabyte x38-ds5 işlemcim core2duo 2,66 1333mhz 4mb 775p ???????????
cevapların için saol kardes biraz anlatırmısın nasıl yaparım
Sistemin tam bir overclock canavarı olmuş hayırlı olsun.
Overclock bölümünde daha çok yardımcı olurlar. http://forum.donanimhaber.com/forumid_256/tt.htm
-
tşk kardesss daha once hiç yapmadım ama basarabilirmiyim bilmiyorum:D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X