Şimdi Ara

2 GB GDDR3 nVIDIA® GT 750M ekran kartına ÜCRETSİZ yükseltme fırsatı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=440990&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR arkadaşlar bakınırken gördüm sizce hangisi daha mantıklı
    2 GB GDDR3 nVIDIA GT 750M yoksa 1 GB GDDR5 nVIDIA GT 650M 128-Bit mi ?

• Gt750m hem performans hem de ileriye dönük olarak daha yerinde seçim olur. Ayrıca 1gb bellek, uzun vadede yetersiz kalır. 2gb ve üstü olursa uzun vadeli olarak daha iyi tercih olur. Bir de gt650m in güncellenmiş, yeni nesil yüksek versiyonudur.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Ekran kartları performans sıralaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 11 Eylül 2013; 16:56:26 >
  • 750m daha yeni nesil bir kart.Ayrıca 2gb bellek olmasıda büyük bir avantaj
  • 750m o kadarda iyi bi kart değil boşuna aldanmayın
  • 2 gb ddr3 yani bellek yonunden tam tersi arti degil eksi. 1 gb gunumuzun nerdeyse tum oyunlari icin zaten yeterli. Gddr5 ise ddr3'e gore daha iyi ozellikle yuksek cozunurluklerde. 1920x1080 gibi. Daha kucuk cozunurluklerde farkini hissetmezsiniz ama fhd'de gddr5 acik ara ondedir ama bence yine de 750'e gecin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kartın fiyatı nedir peki test eden kullanan var mıdır?
  • 1 gb gddr5 bellek 2 gb gddr3ten daha fazla bellek saat hızı var o yüzden daha iyi performans verir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lenovo y500 aldım 3 gün önce goldta satılanlardan 2gb 750 m ekran kartı var işin gerçeği nasıl bir ayar yapıp yüksek performansta kasmadan oyun oynayabilirim bilmiyorum win 8 kullanıyorum şimdide bu da baya karışık geldi commad conquer 3 yükledin en yüksek kalitede kasıyor oyun kasmaması gerek ayarları nasıl oolmalıdır slı gpu falan baya karıştırdım ne olduğunu bilmeden türk aklı ile neyse yardımcı olursanız çok iyi olur benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

1 gb gddr5 bellek 2 gb gddr3ten daha fazla bellek saat hızı var o yüzden daha iyi performans verir

hocam sen nvdianın sitesine baktın mı 2gb ddr5 e neden 2gb ddr3 diyosun ?? anlamış değilim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenanZnc

quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

1 gb gddr5 bellek 2 gb gddr3ten daha fazla bellek saat hızı var o yüzden daha iyi performans verir

hocam sen nvdianın sitesine baktın mı 2gb ddr5 e neden 2gb ddr3 diyosun ?? anlamış değilim ?

Hocam sen konuya ve konun tarihine baktin mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Simitçi kullanıcısına yanıt
    evet baktım ? burada söz edilen monsterın bir kampanyası vardı ya hemen teslim 650m yada haziran-temmuz teslimatlı haswell ile birlikte 750m seçeneğine binaen açılmış bir konu ?
  • quote:

evet baktım ? burada söz edilen monsterın bir kampanyası vardı ya hemen teslim 650m yada haziran-temmuz teslimatlı haswell ile birlikte 750m seçeneğine binaen açılmış bir konu ?

hocam işte bahsedilen ekran kartı gddr3 onu demek istedim
    adam doğru söylemiş yani
  • Mr.Simitçi kullanıcısına yanıt
    bende şimdi anlamddım gt 750miş :) kafa gtx 770m de olunca böyle oluyo tabi :)
  • quote:

bende şimdi anlamddım gt 750miş :) kafa gtx 770m de olunca böyle oluyo tabi :)

:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.