Bildirim
2 gb paraylar hangi char daha iyi dizilir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mage aç +7 elixir 3 parça +7 chitin 2 parça +7 fp şimdilik zamanla dd +6-+7 diğer chitinleri +7 iyi olur hem kasmakta kolay -
mage oynıyamıyorum mlsf -
mage +9wood +8paper set -
ozaman rogue aç +8 dual cleaver +7 chitin 1-2 parça kalanıyla +7 fp leri alırsın warrior kasarsan 2gb yetmez hele ardream içinse o paraya iyi item yapamazsın rogue akar -
asas olucaksan dual 8 cleaver 7 chitin set warrior olucaksan +7 glave +7 chitin setoli de rahat çar yaparsın artan parayı pot parası yaparsın -
1 hafta önce bendede 2 gb para vardi 5rida tam 4 parça +7 chitin bide 1 parça +7 fp7 asas aldim ..görev takila
+8 dual cleaver var aldim ..şuan char 60 lvl %60 da bence kasarken seni idare eder ancak pk sirasinda 2 gb lik char iş olmaz denedim gördüm -
o parayla hiç bi char iyi dizilmez ticarete başla
5 gb falan yapabilirsen orta seviye bi char dizebilirsin tabi servere bağlı -
+1 rebirt md alıp geriye klan paraylar +7 fp alsam nasıl olur server beramus..... -
Harcarlar .. -
açıkça söyleyeyim dizilmez
ticaret yap -
quote:
Orjinalden alıntı: birlik001
5 gb falan yapabilirsen orta seviye bi char dizebilirsin tabi servere bağlı
+1 +1905 +06 +09
arkadaş çok haklı 2gb ile ancak ayaklı np dizersin.yatmaktan başka yapacak bir işin olmaz. -
Priest ac +7 chitin set +3 lobo +7 plate shield Townda buff verirsin -
paper mage veya int priest -
O kadar gb ile defans dagger zor alırsın git 3 gb daha al sonra gel ne acsam diye sor . -
rogue dizersin tabi oyunculuğun varsa dual +8 claver çtin set görev takıları zmanla geliştirirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: PLATINIUM
quote:
Orjinalden alıntı: birlik001
5 gb falan yapabilirsen orta seviye bi char dizebilirsin tabi servere bağlı
+1 +1905 +06 +09
arkadaş çok haklı 2gb ile ancak ayaklı np dizersin.yatmaktan başka yapacak bir işin olmaz.
ayaklı np bencede 5 gb olması lazım shard 7 felan yaparsın
-
quote:
Orjinalden alıntı: Endoplazmik Retikulum
Harcarlar ..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X