Şimdi Ara

2 GB ram ama cok yavas yardim lazim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bu sistem yavaslaması bende oyle sanıyorum regedıt ayarlarıyla oynamamdan oldu ..bence yedegın varsa yeni sistem kur..benım fanım su an 2500 lerde sessizce donuyor siztem hızlı calısıyor + LAG olmuyor
    gerci otobanda traktor kullanmıştım ben ..rahmetli dedemin Massey Ferguson'u ah ah ..
  • ben koyde 69 model mustangla geziom ama o yuzden bana biras genis yol lazim
  • Hem teğmen hem hırsız ..Hersey beklenir
    Benım kızım olsa sana vermem
  • baba buyksun beni bu saatte bu kadar guldurdun ya
  • hocam sana kız mız yok ama MSN ekledim ne dersen de..Kanım ısındı yaw
    ben de cok hırsızlık yaptım da..ilkin babamın cebınden baslamıstım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hirsiz

dostum ben online bi oyun olan lineage oynuyorum (yuksek cozunurluklu ve genis bir haritaya sahip) ve simdiye kadar gerek oyuna giris gerekse oyun ici hareketlerde lag diye tabir edilen takilmalkara ben cok nadir rastliyorum ve bunu da ancak remi yukselttikten sonra saglayabildim sen istedigini soyle belki haklı olabilirsin ama pcdeki sorunu cözdükten sonra senle hız testine girmek isterdim dogrusu

@ZEUS__ aynen dedigin gibi registiriy ve internet gecmisi silme yapiyorum ve bunlar icin prog. kullanmiyorum yane elle ama neden boyle bir soru sordun ki???

valla dediğim gibi pc ne bakım yapmazsan düzenli olarak disk birleştirmezsen+ister elle ki -mesela ccleaner gibi çok güzel bi program var ve basit- kullanmazsan.yüklediğin herhangi bi programın kendi dll dosyalarını sistem dosyalarıyla değiştirdi mi bunları kontrol etmezsen,registry temizliği yapmazsan vs. vs. uzar liste..4 gb da ramin olsa hava yani..ben her formattan sonra belli programlar var onları kurarım reg ayarlarını girerim vs. pc ye ayar çekmeden kullanmam yani..bakarsan stabil olur bakmazsan cortlar windowssenin sorunun windowsa bakım yapmamandan kaynaklanıyo gibi geldi bana...bana kalırsa disk birleştirme yapmadın hiç mesela..yaptın mı?

• hayir
  • ahuaha ula bakem dedim neymiş sorun bulunmuş mu çözümü falan makara tukara bi topic olmuş vallah

sen iyisi mi çak bir format kendine gelir o zaman pc
  • dostum formatta olmu makinada manyadi her ay format yiyo garibim
  • Formatla alakalı olamaz, çünkü yazılımsal bir sorun değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hirsiz

hayir

iyi de her formattan önce sağlıklı bi işletim sistemi istiyosan sürücüleri bile kurmadan önce disk birleştirme tavsiye ediliyo sen hiç yapmadım diyosun..hadi ben abartmıyom sürücülerden sonra yapıyomwin çalışırken her dosyayı yerine yazmaz ya da kopyalamaz dağınık çalışır..böyle olunca da dosyaların biri orda biri burda birbiriyle haberleşip iş yapana kadar zaman kaybedersin..disk birleştirme yap çok yararını göreceksin..öyle tak 2 gb yan gel yat olmuyo

• bu emrah laftan anlamaz ustadlar..cigerini biliyorum.. disk birlestir dersin gider bi ram daha satın alır..soruna cozum aramıyo bizi kafalıo
    o ramler sana haram ya neyse ..
  • cok utandim simdi
  • su anda naptiimi bilionus mu disk birlestiriom ama pc aglio warya kim bilir bana ne kufurler ediodur simdi garibim alio alio bakmio die
  • arkadaslar birinis disk birlestirmenin incelemesinin resmini koyarak normal bir hddin olmasi gereken sekli gosterebilirmi?
  •  2 GB ram ama cok yavas yardim lazim
  • altta renkli gösterir zaten kırmızı kutu yanında parçalanmışlar,mavi kutu yanında bitişikler,yeşil yanında da taşınmaz dosyaları yazar..yeşiller sistem dosyaları onlar zaten öyle kalır..önemli olan kırmızılar kırmızı ne kadar az ise o kadar iyi..kırmızılar kaybolup maviye döner..tam verip almak için birleştirme sırasında açık olan tüm programları kapa başaka işlem yapma..+max. verim için bilgisayarım>sağ tık>özellikler>gelişmiş>performans sekmesinde ayarlar>gelişmişten>sanal bellekleri kapa rset atmanı ister reset atıp başlat
    @awallabilla senin bile gerek yok demesine rağmen çalıştırman yararına olur

2 GB ram ama cok yavas yardim lazim

• wooow
    dostum benim mavi alan die bisey yoq
    heryer kip kirmisi
  • haklısın aslında sık sık yapmak lazım ..benım diskte de kızarıklık başlamış baksana
  • bu % 15 birlestirilmis hali

2 GB ram ama cok yavas yardim lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandsomeGay -- 22 Ocak 2007; 5:25:12 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.