Şimdi Ara

2 GB RAM ile Call of duty Ghosts Oynadım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bildiğiniz gibi Call of duty Ghosts 6 GB Ram istiyor ancak ram fix yaparak Call of duty Ghosts u medium to high oynadım.

Sistemim:
    Gt640 2gb ddr3
    E6300 3,2 Ghz (Overclock)
    2 gb ram

FPS sonuçları:FPS sonuçları:

Kayıtta değilken:
    Avg: 45.819 - Min: 45 - Max: 45

Avg: 51.901 - Min: 36 - Max: 65

Kayıtta İken:Kayıtta İken:

30 FPS

Resimler:

2 GB RAM ile Call of duty Ghosts Oynadım. 2 GB RAM ile Call of duty Ghosts Oynadım. 2 GB RAM ile Call of duty Ghosts Oynadım. 2 GB RAM ile Call of duty Ghosts Oynadım. 2 GB RAM ile Call of duty Ghosts Oynadım.

• Gercekten sasirdim bende pentiu. Dual core e6500 2.93 ghz var 2gb ddr3 ram var bide r7 240 alicam gddr3 2 gb oynamayi denicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk34 -- 10 Eylül 2014; 23:00:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlcn98

Gercekten sasirdim bende pentiu. Dual core e6500 2.93 ghz var 2gb ddr3 ram var bide r7 240 alicam gddr3 2 gb oynamayi denicem.

hocam bence almayın o kartı çünkü baya kötü bir karta benziyor.o kartla low da anca açarsınız cod ghosts u.eğer güç kaynağınız sağlamsa 5770 GDDR5 alın bence.

http://www.hwcompare.com/15227/radeon-hd-5770-vs-radeon-r7-240/
  • Zaten guc kaynagi problem oldugu icin alicam bu karti 300w senin gibi ultrada acmasamda bisey olmaz :-) 1024 768 medium low karisik kasmasa yeter bana
    Zaten karti alirken ghosttan hic umudum yoktu guzel oldu bu karti asil alis amacim ghost ve warch dogs disindaki yeni neeil oyunlari oynamakti ac4 far cry3 filan ama ghostu watch dogsu oynasam superr olur yani :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk34 -- 11 Eylül 2014; 11:48:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Zaten guc kaynagi problem oldugu icin alicam bu karti 300w senin gibi ultrada acmasamda bisey olmaz :-) 1024 768 medium low karisik kasmasa yeter bana
    Zaten karti alirken ghosttan hic umudum yoktu guzel oldu bu karti asil alis amacim ghost ve warch dogs disindaki yeni neeil oyunlari oynamakti ac4 far cry3 filan ama ghostu watch dogsu oynasam superr olur yani :-)

o işlemciyle watch dogs zor biraz
  • İşlemci zaten ghostada yetmiyor :D Zaten lowda kasmasa yeter bana. sen oc yaptıktan sonra sorun filan yasadınmı ısınma olsun ses olsun belki bende yaparım Çünkü işlemcilerimiz çok yakın birbirine
  • quote:

İşlemci zaten ghostada yetmiyor :D Zaten lowda kasmasa yeter bana. sen oc yaptıktan sonra sorun filan yasadınmı ısınma olsun ses olsun belki bende yaparım Çünkü işlemcilerimiz çok yakın birbirine

bence işlemci cod ghosts a yeter ama overclock şart.bende overclock sorun çıkarmadı bir fan daha takınca ama sizi bilmem.bu arada normal ısı değerleri kaç cpu nuzun ?
    ama bence cod ghosts o kadar güçlü bir oyun değil bf4 bile e6600 istiyor ve bf4 daha güçlü.sonuçta mw3 motoru ile yapılmış oyun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pc 2 saattir açık biraz oyun oynadım şu anda 39 genelde bu değerlerde geziyor zaten
  • quote:

Pc 2 saattir açık biraz oyun oynadım şu anda 39 genelde bu değerlerde geziyor zaten

o zaman bence overclock sorun olmaz.
    Şu anda benim cod ghosts oynadıktan sonraki ısı değerlerim şunlar:

• 2gb rahat oynayamazsin belki acmaz bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.