greenster x in gm si değilmi la?adam aresin gm leri demiş
o nasıl bir raptor sallamasıdır ya dual
emeğe saygı
Harika bir video, teşkkürler
2 eldede raptor nr güzel ya
bizim türklerden biri 100gb teklif etmiştir kesin GM olduğunu bilmeden raptora puahah
bunların her zaman çıkıp böyle şeyler yapabiliyolartmı?
yapar yapar abi muahhaha
gerçi k2 ye belli olmaz ne yapcağı banları filan açıcak söylentiler var.para için herşeyi yaparlar.
Gm Lere TıklANıyomu Ben orda yanlısmı goruyorum
feleket bişe
Human GM ezdi Walla
Abii çok hoşuma gitti bu ares GM leri adamlar süper yaa ben GM lerden böle hoş bi aktivite görmrmiştim daha önce.... Human GM ii combo yapıyodu ama Karuslarınki bilmiyodu belli
ARES oynanması en güzel serverlardan biri aslında ama çok kalabalık.GM ler sürekli aktivite yapıyor.Geçen arkadaşın charıyla girdim Kill The GM event vardı.Daha sonra savaş oldu Saphyr keeperı falan kesti Notice den sürekli espriler yapıyordu Harita basmayı iptal etti savaş 22-23 saat sürdü evetyanlış duymadınız 22-23 saat sürdü ve ben 4 saat uyku dışında savaştaydım hep
quote:
Orjinalden alıntı: Jackfrost
ARES oynanması en güzel serverlardan biri aslında ama çok kalabalık.GM ler sürekli aktivite yapıyor.Geçen arkadaşın charıyla girdim Kill The GM event vardı.Daha sonra savaş oldu Saphyr keeperı falan kesti Notice den sürekli espriler yapıyordu Harita basmayı iptal etti savaş 22-23 saat sürdü evetyanlış duymadınız 22-23 saat sürdü ve ben 4 saat uyku dışında savaştaydım hep
Areste 65+ char alınır (Şaka Yapıyorum şimdi gereksizin biri karakter eşya satış bölümü war der )
mükemmel
nasıl kaçırdım böyle bişeyi ya süper video keşke orda olsaydım hatıra olurdu