Şimdi Ara

2 HP laptop arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Konu kirliliği olmaması için "HP PAVILION DV611..et ve 12..et serisi KULLANANLAR KULÜBÜ" ne sorumu sordum fakat çok fazla mesaj aldığı için konu soruma kimse yanıt veremedi. Sorum şu, 2 HP laptop modeli arasında kaldım, tek farkları işlemcileri ama arasında 230 TL fark var. Sizce bu farka değermi. Pek oyun oynamam ama GTA 4 ü düzgün çalıştırabilmesini istiyorum. Yorumlarınız benim için çok önemli, yorumlarınıza göre karar vereceğim. Teşekkürler...

HP Pavilion DV6-1245ET: Intel® Core2 Duo İşlemci T6500 , 2,10 GHz , Düzey 2 önbellek 2 MB , fiyat: 1.329,18 TL (sıralamada 54. sırada)

HP Pavilion DV6-1235ET: Intel® Core2 Duo İşlemci P8700 , 2,53 Ghz , Düzey 2 önbellek 3 MB , fiyat: 1.560,60 TL (sıralamada 27. sırada)

• mükemmel seçimler...tebrik ederim...para varsa 2.si,kısıtlıysa ilkini al...bende alacağım...Samsung R522'm kadar performanslı değil ama çok kaliteli ve karizma estetiği var...her oyunu ikisiylede oynarsın sıkma canını...
  • bu arada arkadaş (sıralamada) diye belirttiğin ne sıralaması ?????????
  • 1235et modeli daha üstün bütçen uygunsa onu tercih et derim.. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MzLgNy -- 26 Ağustos 2009; 2:17:36 >
  • Tüm işlemcilerin olduğu, performansları baz alınarak yapılmış olan listedeki sıralamaları. İnternetten aratırsan "işlemci sıralamaları" diye listeyi görebilirsinn. Yorumların için teşekkür ederim...
    quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

bu arada arkadaş (sıralamada) diye belirttiğin ne sıralaması ?????????
  • Başka yorumu olan varmı? Bu fark sizce ne kadar etkiler ve bu fiyat farkına değermi?
  • Ben olsam p serisi işlemcisi olanı tercih ederdim çünkü yanlış bilmiyorsam p serisi daha az enerji tükettiği için daha az ısınacaktır buda sana oyunlarda daha iyi performans verir birde t serisi centrinoyu temsil eder p serisi centrino 2 yi.
  • Bence bunu da seçimlerinin en başına koy derim..

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=106785
  • quote:

Orijinalden alıntı: propet

Bence bunu da seçimlerinin en başına koy derim..

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=106785

Nedeninide açıklarsan sevinirim arkadaşım 1235'den pahalı ve işlemcisi 2.2 artıları 4 gb ram ve 500 gb harddisk olması, 1235 de ise 2.5 işlemci 3 gb ram 320 gb hard disk ikisindede aynı ekran kartı var zaten.
  • Hardisk daha büyük ram daha fazla ve işlemcide fena değil.P serisinden..1235 ten 53 lira fazla sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahx1987

Ben olsam p serisi işlemcisi olanı tercih ederdim çünkü yanlış bilmiyorsam p serisi daha az enerji tükettiği için daha az ısınacaktır buda sana oyunlarda daha iyi performans verir birde t serisi centrinoyu temsil eder p serisi centrino 2 yi.

Evet.P serisinin enerji tüketimi daha azdır.
  • Isınma gerçekten önemli bir sorun. Şuanki laptop um amd, oyun oynarken çok ciddi ısınıyor. Sanırım dv6-1235 i tercih edicem, dv6-1236 olsa eksende onu alırdım çünkü aralarında sadece 10$ fark var ve 180 GB daha fazla. Ekseni aradım bu ürün gelmicekmiş, teknosada var ama 1.900 küsür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapist9 -- 28 Ağustos 2009; 19:00:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.