Herkese merhaba. Benim Knight Online oyununu açabilecek ve uzun süreli oyunda kalabilecek güçte bir bilgisayara ihtiyacım var. Haliyle fiyat olarak pek fazla yükseğe çıkmak istemiyorum. Mini PC olarak;
www.vatanbilgisayar.com
Msi cubi n-015tr celeron n3150 minipc fiyatı, teknik özellikleri, N-015TR modelleri, msi cubi minipc en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen satın al
Casper nirvana 220 atom z3735f notebook fiyatı, teknik özellikleri, N220 modelleri, nirvana n220 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen satın al.
ACER ASPIRE ONE 11 AO1-132 CELERON notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Acer Aspire One notebook uygun fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Satın Al!
Aklımda yukarı da belirttiğim üç model var. Bu ürünler günün büyük bir kısmı oyun açık kalacak şekilde verimli olabilirler mi yoksa bir kaç ayda rafa kaldırmak zorunda kalır mıyım ?
sadece knight online için mi alıyorsun.Başka hiç birşey yapmayacak mısın? Facebook, youtube gibi.Bunları kullanmayacak olman bana garip geldi.
Evet sadece Knight Online için alıyorum. Ana bilgisayarımdan bahsettiğimiz şeyleri yapıyorum zaten. Almak istediğim ürünler evde olduğum vakitlerde Knightta pazarda sabit duracak. Tabii ki ihtiyaç durumun da basit işler için dışarı da kullanacağım.
GoldShot1919G
kullanıcısına yanıt
www.vatanbilgisayar.com
Casper nirvana 220 atom z3735f notebook fiyatı, teknik özellikleri, N220 modelleri, nirvana n220 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen satın al.
ozaman bunu alman daha mantıklı olacaktır.Hem 200 lira gibi daha ucuz fiyatı var.O fiyata da gb alırsın
Diyeceğim şu 3 ü de knight online yı çalıştırır.Ama bana en uygunu o linkini verdiğim bilgisayar geldi
Aşırı derece de ısınma problemi yapıp kendi kapatıp, kısa zaman da ağır hasar meydana gelme ihtimali var mıdır ? Sonuçta ürünler tablet ayarında. Yani nereden baksanız günde 10-12 saat açık kalacak, tabii ki soğutucu desteği ile.[/b]
GoldShot1919G
kullanıcısına yanıt
o fiyata büyük ihtimal illaki sorunlar yaşarsınız.Tabiki ek aparat işinizi görür.Ek soğutucu almak sorununuzu çözecektir
Anladım. En güzeli aralıklı olarak makineyi dinlendirerek çalıştırmak olacak. Tavsiyeler için teşekkür ederim. [/b]
GoldShot1919G
kullanıcısına yanıt
rica ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme