Bildirim
2 katı fiyat farkı !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: naak98
Butce 350 max 400 aoc e2270swn e2262Vw bu iki model arasinda kalmistim fakat vatanda 800 lira olan e2461fwh n11 de 400 tl idi guvenebilir miyim
Monitörü n11 gibi sitelerden almak cesaret ister.Ölü piksel vs va sorunlardan dolayı çok uğraştırırlar seni.Kurumsal yerlerden hepsiburada,vatan,bimeks,teknosa,kliksa gibi yerleden bak derim. -
399 tl olan aoc 2461 teşhir ürün. Açıklamasini iyi oku cizik vardir yaziyor ölü piksel bulunabilir diyor yani kesin var.
Vga giriş artik yetersiz geliyor ama aoc e2262 ayağı problemli bükülmüyor youtubeda videosu bile var.
E2270swn en cok satan modeli ve fiyati uygun.
Seçim senin de niye sadece AOC bakiyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler yardim
Hocam aoc şık kaliteli geliyor 2270swn alıcam gibi ama baska markalar onerirsen bakarim
quote:
Hocam aoc şık kaliteli geliyor 2270swn alıcam gibi ama baska markalar onerirsen bakarim
2270swn güzel alabilirsin ama birde yanına vga-hdmi yada vga-dvi kablo alki digital olarak çıktı al. kolay gelsin. -
Sana zahmet vga-hdmi donusturucu bir kabla linki atar misin varsa vatanda butcem kisitlida
quote:
Sana zahmet vga-hdmi donusturucu bir kabla linki atar misin varsa vatanda butcem kisitlida
işte sorun orada vga analog ve hdmi digital olduğundan çeviricisi aşırı pahalı 80-100 lira.
o fiyatı verene kadar güzel monitör al vga+dvi+hdmi lı -
Cokta pahaliymis be neyse arayacagiz birseyler artik tesekkurler sanada butceyi abarttim artik e2470swda modeline bakiyorum dvida var sanirim alicam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 1 Ocak 2016; 19:09:30 >
up
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X