Şimdi Ara

2 kırmızı ne anlama geliyor_?? yardımmm!!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Absürd

quote:

Orjinalden alıntı: tosunpasaa

ekran ın menu lerinde switch video ınput secenegi war onu secerek istedigin zamn istedign makıneya gecebilirisn

Gözüme tek çarpan analog ve digital değişimi onun dışında bir değişim göremiyorum daha makinayı bağlamadım ama bağlayınca nasıl olucak merak ediyorum.

misal bende samsung 226 bw var ve source tuşu ile bilgisayar ve de 360 için kullanıyorum. oldukça rahat.
    bu arada geçmiş olsun tosunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arveladze011

quote:

Orjinalden alıntı: Absürd

quote:

ekran ın menu lerinde switch video ınput secenegi war onu secerek istedigin zamn istedign makıneya gecebilirisn

Gözüme tek çarpan analog ve digital değişimi onun dışında bir değişim göremiyorum daha makinayı bağlamadım ama bağlayınca nasıl olucak merak ediyorum.

misal bende samsung 226 bw var ve source tuşu ile bilgisayar ve de 360 için kullanıyorum. oldukça rahat.
    bu arada geçmiş olsun tosunum.

eyvallah osman abi :)) kurtardım makıneyi :)))

• quote:

neyseki hallettim arkdaslar kırmızı sorununu yardım eden arkadsıma teşşekkur ediyorum

Nasıl hallettin, sendeki aynı sorun bende de oluyo ya. Oyunu açınca 2 dk içinde 2 kırmızı veriyo ve görüntü gidiyo ...
  • 3 kırımızı,2 kırmızı,4 kırmızı bunlar konsolun hataya karşı takındı koruma ve ikaz sistemidir.Misal 4 kırmızı ışık konsolun VA kablosunun takılı olmadığını,2 kırmızı makinanaın çok ısındığını ifade eder.3 kırmızı ise 1'den fazla hataya karşı uyarı durumudur
  • Ya bu arada makienin arkasına bi bakıyım dedim, fanın biri işten kaytarıyo
    Açtım zar zor makineyi, taktım yerine fanın yerinden oynayan kablosunu, şimdi mis gibi çalışıyo makinem

Bu arada makineyi açmam çok uzun sürdü ya ne garip bi kasası var bu GÜZELİM Aletin
  • 2 kırmızı , 3 kırmızının küçük kardeşi oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.