ekran ın menu lerinde switch video ınput secenegi war onu secerek istedigin zamn istedign makıneya gecebilirisn
Gözüme tek çarpan analog ve digital değişimi onun dışında bir değişim göremiyorum daha makinayı bağlamadım ama bağlayınca nasıl olucak merak ediyorum.
misal bende samsung 226 bw var ve source tuşu ile bilgisayar ve de 360 için kullanıyorum. oldukça rahat. bu arada geçmiş olsun tosunum.
quote:
Orjinalden alıntı: arveladze011
quote:
Orjinalden alıntı: Absürd
quote:
Orjinalden alıntı: tosunpasaa
ekran ın menu lerinde switch video ınput secenegi war onu secerek istedigin zamn istedign makıneya gecebilirisn
Gözüme tek çarpan analog ve digital değişimi onun dışında bir değişim göremiyorum daha makinayı bağlamadım ama bağlayınca nasıl olucak merak ediyorum.
misal bende samsung 226 bw var ve source tuşu ile bilgisayar ve de 360 için kullanıyorum. oldukça rahat. bu arada geçmiş olsun tosunum.
eyvallah osman abi :)) kurtardım makıneyi :)))
quote:
Orjinalden alıntı: tosunpasaa
neyseki hallettim arkdaslar kırmızı sorununu yardım eden arkadsıma teşşekkur ediyorum
Nasıl hallettin, sendeki aynı sorun bende de oluyo ya. Oyunu açınca 2 dk içinde 2 kırmızı veriyo ve görüntü gidiyo ...
3 kırımızı,2 kırmızı,4 kırmızı bunlar konsolun hataya karşı takındı koruma ve ikaz sistemidir.Misal 4 kırmızı ışık konsolun VA kablosunun takılı olmadığını,2 kırmızı makinanaın çok ısındığını ifade eder.3 kırmızı ise 1'den fazla hataya karşı uyarı durumudur
Ya bu arada makienin arkasına bi bakıyım dedim, fanın biri işten kaytarıyo Açtım zar zor makineyi, taktım yerine fanın yerinden oynayan kablosunu, şimdi mis gibi çalışıyo makinem
Bu arada makineyi açmam çok uzun sürdü ya ne garip bi kasası var bu GÜZELİM Aletin
2 kırmızı , 3 kırmızının küçük kardeşi oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme