Şimdi Ara

2 kişi rüya gördük sır gibi, yorumlayabilecek merakımı dindirecek birileri lazım :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Erkek çocuk sahibi olacaksınız adını Burak koyun mesajı olmasın ?
  • Taarin T kullanıcısına yanıt
    Olabilir arkadaşım. Türlü türlü anlam çıkabiliyor. Anlam çıkarmamamız gerektiği de çıkabiliyor. Bazı insanlar bu konularda yorum yapabiliyor. Belki bilen bir arkadaşımız vardır diye açma gereği duydum bende. Senin yorumun da mantıklı evet olabilir. Bunu da buradan söyliyeyim, kız arkadaşım benim için ailesini karşısına almış bir insan. Bunu yapan bir insandan ben yanlış bir hareket beklemem. Gereksiz yorum atan arkadaşlaradır bu sözüm. Hocasına ilgi duymuyor, ne alaka ise bende böyle gördüm dedi. Bende bu hocanın adı BURAK diye rüyasında görüldüğü düşüncesindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bolu Beyi

Olabilir arkadaşım. Türlü türlü anlam çıkabiliyor. Anlam çıkarmamamız gerektiği de çıkabiliyor. Bazı insanlar bu konularda yorum yapabiliyor. Belki bilen bir arkadaşımız vardır diye açma gereği duydum bende. Senin yorumun da mantıklı evet olabilir. Bunu da buradan söyliyeyim, kız arkadaşım benim için ailesini karşısına almış bir insan. Bunu yapan bir insandan ben yanlış bir hareket beklemem. Gereksiz yorum atan arkadaşlaradır bu sözüm. Hocasına ilgi duymuyor, ne alaka ise bende böyle gördüm dedi. Bende bu hocanın adı BURAK diye rüyasında görüldüğü düşüncesindeyim.

Bence de hocasına ilgi duyuyor olsaydı rüyamda aşık oldum vs. diyemezdi sana
    Olabiliyor bazen bence tesadüf olmuştur bende ara ara aynı rüyayı görürüm mesela 25-30 kez rahat görmüşümdür yani hiç anlam aramadım

• BURAK'taki B'yi çıkar. Ne kaldı URAK. U RAK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kız uçanzi bilider.
  • quote:

Kardeşim ben takılıyorum öylesine.

bu kadar benzerlik şaşırtıcı gerçekten. Bende açıkçası sevgilimle hep aynı anda faceye giriyoruz, mesela pat diye uyanıyorum bazen. Saniyeler içinde beni arıyo falan, artık yıllardır o kadar cok olduki normalsedik. Seninkide zamanla sıradanlaşabilir, mesela çok benzer 60-70 rüya daha görsen artık buraya yazmazsın gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: insanist

quote:

Kardeşim ben takılıyorum öylesine.

bu kadar benzerlik şaşırtıcı gerçekten. Bende açıkçası sevgilimle hep aynı anda faceye giriyoruz, mesela pat diye uyanıyorum bazen. Saniyeler içinde beni arıyo falan, artık yıllardır o kadar cok olduki normalsedik. Seninkide zamanla sıradanlaşabilir, mesela çok benzer 60-70 rüya daha görsen artık buraya yazmazsın gibi.

Bir rüyayı tek sen görürsün 60-70 defa anlarım ki zaten bana da oluyor. Çok uzun zaman aralıklarla aynı rüyayı benimde gördüğüm oluyor. Herşeyi ile aynı. Mekan kişiler ortam olan olay herşey aynı. Ama bu farklı, burada farklı 2 kişiden bahsediyorum. Zaten dikkat çeken tarafı da bu. Hayra yorun, hayır olsun dediler öyle yaptık şimdilik.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.