Şimdi Ara

2.kor. 1.Sınıf Orduevi Müdürlüğü Gelibolu/Çanakkale

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarusta birliğim gelibolu 2.kor. 1. sınıf Orduevi Müdürlüğüne çıktı burada askerlik yapan arkadşımız var mı bana bilgi verebilirmi forumda bulamadm belkide açılmıştır herkesten özürdilerim yardımlarınızı bekliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gelibolu Orduevi: Çanakkale'nin Tarihi Bir Simgesi

Çanakkale'nin gözde turizm merkezlerinden Gelibolu'da bulunan 2. Kor. 1. Sınıf Orduevi, tarihi dokusu ve sunduğu hizmetlerle dikkat çekiyor.

Orduevi, 1915 Çanakkale Savaşı sırasında askeri amaçlarla kullanılmış ve savaşın ardından günümüzdeki konumuna taşınmıştır. Günümüzde, Gelibolu Orduevi, şehitleri anmak ve bölgenin tarihini yaşatmak için bir merkez olarak hizmet vermektedir.

Binanın içerisinde yer alan müze, Çanakkale Savaşı'na ait eşyalar, fotoğraflar ve belgelerle savaşın hikayesini anlatıyor. Müzede, ziyaretçiler dönemin savaş koşullarını ve askerlerin yaşadıklarını yakından tanıyabiliyor.

Gelibolu Orduevi, misafirlerine konaklama, yeme-içme ve sosyalleşme olanakları sunuyor. Orduevi bünyesindeki kafeterya, restoran ve bar, keyifli vakit geçirmek için ideal mekanlar. Ayrıca, konaklama birimleriyle de ziyaretçilerin konforlu bir şekilde konaklayabilmeleri sağlanıyor.

Çanakkale'yi ziyaret ettiğinde, Gelibolu Orduevi'ni mutlaka ziyaret etmelisin. Tarihi dokusu, müzesi ve sunduğu hizmetlerle bu özel mekan, Çanakkale Savaşı'nın izlerini günümüze taşıyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arakdşlar hiç giden yokmu buraya ya lütfen yardımcı olun
  • sanslıymıssın kardes bende orada yaptım yazıcıydım sakın gorsunum deme:)
  • slm dostum ben ordu evinde askerlik yaptım ismim zafer 84/4 gelibolu subay ordu evi.
    sana şukadarını söyleyeyimm mukemmel bir yerrrrrrrr özellikle manzarası istesen öyle bir yere tatile gidemesssin ama şunu unutma askerlik her zamn zordsur bu yüzden buna hazırlık lolmalısın orada sadece ilk zamnlar biraz zorluk cekersin özelliklede bir meslerğin varsa hiç korkma bak benden sana tavsiyeeeeeee orada otel bölümü var kendini oraya atmaya çalışşş atarsan rahat edersşin ama dediğim gibi ilk zamnlar biraz zorluk cekeceksin otel bölümünün komutanıda baş çavuş yakup sarı tam bir şerefsizzz ama idare edeceksin birde sivil memur semra hanım var oda ayni nereli olduğunu bilmiyorum bu benden sana abi tavsiyesi olsun ilk gittiğinde biraz karavana taşırsın yemek hanede birazzzzzz uğraşırsın ama iyi bir mesleğin varsa hemen sana bir görev verirlerrr rahat olursun ani işe gidip gelir gibi çalışırsın gece nöbet fazla yok nöbet mangası vardı şimdi nasıl bilmiyorum birde unutmadan yanında giderken siyah pantolon ve beyaz gömlek al çünki orada onları giyeceksin neyse dostum sana iyi teskereler bana mail at sana yardımcı olurum zago45@mynet.com ayrıca aşağıda sana yazan gökhanıda tanıyorum dediği gibi sakın garsonum deme yanarsın ben yapamam de kasiyerdim deee oda olurrrr çaycıydım de oda olur

• quote:

Orjinalden alıntı: princesoner

arkadaşlarusta birliğim gelibolu 2.kor. 1. sınıf Orduevi Müdürlüğüne çıktı burada askerlik yapan arkadşımız var mı bana bilgi verebilirmi forumda bulamadm belkide açılmıştır herkesten özürdilerim yardımlarınızı bekliyorum

Rahatmı ßari ?
  • İnsan insan olduktan sonra bence heryer rahat oluyor. Kaliteli insanlar askerdede rahat olur bence..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.