< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2 kutu lityum içmek. (2. sayfa)
-
-
Bugün İsviçre'de ötanazi için kullanılan ilaç 2000 den önce uyku ilacı olarak reçete ediliyordu. 2000 den sonra işler çok sıkılaştı. O ilaçların güvenli alternatifleri çıktı. Şimdi Türkiye'de hayvan ötanazisi için bile yok o ilaç. Beyaz reçete olarak geriye pek bir şey kalmadı. Ben kendim için her şeyi hazırladım ama yemediğinden dolayı hala burdayım. Hayat kırkdan sonra hiç çekilmiyor. Hele de Türkiye'de. Keşke Roma İmp. döneminde yaşasaydım.
-
Cod2 oyna ama multi
-
Cod2 hastasıyım zaten :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam doktora son gidişim de bir türlü ativan yazdıramadım. Elimde de hiç kalmadı. Sence atarax işe yarar mı?
Bende cod 2 hastasiyim
Ondan birbirimizi anladik hemen
-
Biraz para ödersiniz ama özel hastanedeki doktorlara yazdırmayı deneyin.quote:
Orijinalden alıntı: noahwizgate
Merhaba hocam doktora son gidişim de bir türlü ativan yazdıramadım. Elimde de hiç kalmadı. Sence atarax işe yarar mı?
Kardeş yardım etmek için özelden yazıyoruz mesaja bakmıyorsun yardım istediğine emin misin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben biliyorum ne soracağını Hocam kimseye böyle şeyler sormayın. Olur da o yöntemle kendinize bir şey yaparsanız, sorduğunuz kişi kanunen çok zor durumda kalır. 8 yıla kadar cezası var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X