Şimdi Ara

2 Laptop Arasında Kararsız Kaldım Lütfen Yardım Edin !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçem kısıtlı ve iki tane laptop beğendim ama ikisi arasında kararsız kaldım.

Biri Bu :

http://www.bimeks.com.tr/urun/118341/asus-k53sj-sx079v.aspx

Biride Bu :

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=115657

Yardımcı olursanız sevinirim. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...

• bimekste acer marka bir laptop var 972 tl olması lazım %44 indirim yapılmış acer ürünlerini fiyata göre sıralayıp bulabilirsin yorumlarını okudum çok beğenilmiş ama illa bunlardan birisi olacak diyorsan ilkini tercih etmelisin 2.laptopun ekran kartı paylaşımlı olduğundan tavsiye edilmiyor
  • Sağol kardeş ama ekran kartı paylaşımsız yazıyor. Birde ben bir bilgisayar aldığım zaman 4-5 sene kullanan biriyim şuanda kullandığım masaüstü 5 ya da 6 senelik onun için özellikleri açısındanda iyi bir pc olsun istemiştim anca ikisini buldum vede antalyada teknolojik mağazalar kısıtlı internetten almayada güvenemiyorum malum arıza yapsa tekrar kargoyla gönder bekle uzun zaman alıyor eğer vatan bilgisayar, bimeks, gold, darty, teknosa gibi mağazalarda bildiğiniz önerebileceğiniz pcler olursa iyi olur. Saygılar...
  • ikisini de boşver;
    ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410M 2.30Ghz, 4GB RAM, 320GB HDD, 15.6'' HD, Nvidia GT540M 1GB, FreeDOS (New Revizyon)

bunu incele forumda alan çok hepsi memnun.

Ayrıca paylaşımsız ekran kartı daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

ikisini de boşver;
    ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410M 2.30Ghz, 4GB RAM, 320GB HDD, 15.6'' HD, Nvidia GT540M 1GB, FreeDOS (New Revizyon)

eyv sağol büyük ihtimal ilk linkteki asusu alırım ama ekran kartı az 1 gb oyunlarda sorun yaşarım diye korkuyorum.
  • XmysticX'in verdiği önerideki ekran kartı çok daha güçlü.Ekran kartı karşılaştırmasında gb önemli değildir.Performans önemlidir.Asus K53-SX144d daha mantıklı seçim olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler sağolun teşekkürler de herkes asus demiş acerda 2 gb ekran kartı var hiç dikkat ettiniz mi hemde paylaşımsız birde fiyatı çok çok uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParsLorD -- 18 Temmuz 2011; 13:55:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParsLorD

beyler sağolun teşekkürler de herkes asus demiş acerda 2 gb ekran kartı var hiç dikkat ettiniz mi hemde paylaşımsız birde fiyatı çok çok uygun

Gt 420 2 gb ile Gt 540m 1 gb'ı karşılaştırmak çok gereksiz.Gb önemli değildir önemli olan performansdır.Gt 540m çok daha güçlüdür.Ama bütçe meselesi tabi acer daha uygun ama oyun oynamak isteyen Gt 540m almalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riv9 -- 18 Temmuz 2011; 16:07:59 >
  • quote:

quote:

ikisini de boşver;

eyv sağol büyük ihtimal ilk linkteki asusu alırım ama ekran kartı az 1 gb oyunlarda sorun yaşarım diye korkuyorum.

asıl sorunu bimeksten alırsan yaşıycaksın dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanozen

quote:

quote:

ikisini de boşver;

asıl sorunu bimeksten alırsan yaşıycaksın dostum.

Bimeks kötümü birde antalyada bilinmiş 3-4 tane teknoloji mağazası var gold, teknosa, darty, vatan bilgisayar
    bunların hangisinden almamı önerirsin ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.