Arkadaşlar bu iki laptop arasında kaldım lütfen yardımcı olurmusunuz, ısınma sorunu ve takılma yapmasını istemiyorum hp laptopum vardı afedersiniz üzerinde mangal pişir ye o derece ısınıyordu. saygılarımla.
AsuS K52JC İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5 İşlemci Hızı 2.53GHz Turbo İle 2.8GHz İşlemci Numarası 460M İşlemci Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Sabit Disk Kapasitesi 500 GB İşlemci Markası INTEL ekran Kartı Hafızası 1024 Mb VGA Chipset Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli G310M Ekran Boyu(inch) 15.6" HD-LED Monitör Tipi WXGA Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Optik Sürücü DVD±RW Dual Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr Ağırlık 2.8 KG Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
Fiyat:1608 tl
LENOVO Y560 İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5 İşlemci Hızı 2.53GHz Turbo İle 2.8GHz İşlemci Numarası 460M İşlemci Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Sabit Disk Kapasitesi 500 GB İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb VGA Chipset Markası ATI VGA Chipset Modeli HD5730 Ekran Boyu(inch) 15.6" LED HD Monitör Tipi WXGA Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Optik Sürücü DVD SUPER MULTI Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr -Ing Ağırlık 2.8 Kg Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
Fiyat : 1689 tl
yada baska diz üstüler önerebilirsiniz arkdaşlar ilginize teşekkür ederim.
İkisi arasından kesinlikle Lenovo.Ekran kartı çok çok daha iyi.Asus k serisi iyi değildir.