Şimdi Ara

2. loot hakkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2. loot hakkı için ne yapmamız gerekiyor ?

• Nerede istiyorsun ona bağlı aslında. MOP ilk raidleri için lucky charm lazım 1 tanesi ekstra 1 hak veriyor, TOT raidleri için mogu rune of fates gibi birşeydi 50 tane lesser charm karşılığında 3 tane alıyorsun (Haftalık limit 3 rune of fate). Isle of Thunder günlük görevler yaratıklar falan derken rahat rahat 50 tane toplanıyor, Lei Shen key bulursan oraya girersin loot hakkı veren charm düşebiliyor (ben girdiğimde 4-5 tane rahat düşüyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: For the Horde

Nerede istiyorsun ona bağlı aslında. MOP ilk raidleri için lucky charm lazım 1 tanesi ekstra 1 hak veriyor, TOT raidleri için mogu rune of fates gibi birşeydi 50 tane lesser charm karşılığında 3 tane alıyorsun (Haftalık limit 3 rune of fate). Isle of Thunder günlük görevler yaratıklar falan derken rahat rahat 50 tane toplanıyor, Lei Shen key bulursan oraya girersin loot hakkı veren charm düşebiliyor (ben girdiğimde 4-5 tane rahat düşüyor)

World bosslar için loot hakkı istiyorum anahtar tarzı bişey toplanıyormuş onun için. Onu nasıl yapıcam peki ?
  • Sha ve Galleon loot hakkı için;
    http://www.wowhead.com/currency=697/elder-charm-of-good-fortune

lazım.

Nalak ve Oondasta için;
    http://www.wowhead.com/currency=752/mogu-rune-of-fate

lazım.

Anahtar ile tek kişi senaryo yapılıyor. Isle of Thunder içinde rastgele yerlerdeki kutulardan ya da rare yaratıklardan düşüyor. Ufak bir mağaraya girip oraya verdiğinizde senaryo giriyorsunuz. Etraftaki kutuları açınca içinden Sha ve Galleon için gereken token çıkıyor. 50 tane lesser charm > 3 mogu rune of fate yapmak içinde Shrine of Two Moons altındaki yerden görev alıp veriyorsunuz.

• Çok teşekkür ederim dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.