Şimdi Ara

2 MART 2009 tarihi ile yeni ADSL Tarifeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: onr4249

bu indirimi ttnet yapmadı devlet vergi indirimi yaptı.Anlayacağınız ttnetten birşey beklemeyin onların keyfi yerinde 29 tl milleti bağladılar uyduruk bir modemle burunlarından getiriyorlar.

Bunu bahane edip kendi yapacakları indirim zamanını daha ileri tarihe ertelemek isteyeceklerdir. Kazancına bakın, bir de verdiği hizmete.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Malazgirt

quote:

Orjinalden alıntı: onr4249

bu indirimi ttnet yapmadı devlet vergi indirimi yaptı.Anlayacağınız ttnetten birşey beklemeyin onların keyfi yerinde 29 tl milleti bağladılar uyduruk bir modemle burunlarından getiriyorlar.

Bunu bahane edip kendi yapacakları indirim zamanını daha ileri tarihe ertelemek isteyeceklerdir. Kazancına bakın, bir de verdiği hizmete.

aynen öyle en az 1 yıl bu ücretle giderler eğer rekabet kızışırsa bir iki lira daha olur ama sanmıyorum onunda olacağını.

Anlık indirim ve kampanyalarla müşteri kapma politikası izliyor tüm firmalar hepsi memnun bu durumdan eğer sağlam bir kampanya bulup katılırsanız sizde memnun oluyorsunuz.8işin özeti bu)

• yanı cidden iyi bir kampanya da ortada yokki ? 24 ay şart koyuyorlar. 24 ay uzun bir süre hadi 12 ay olsa neyse anlarim. onuda gectim 24 ay yapiyorsan fiyatlari en az seviyeye indirde alalim ozaman.
  • ben bu indirimin ...
  • -düzembazlık , sahtekârlık , hilekarlık , soygunculuk , rezillik v.s bütün kötü sıfatların hepsi tt de toplanmış..
  • quote:

Orjinalden alıntı: physioAMD

HAYIRLI OLSUN 4 TL Mİ indirmişler... yuh yanlız o 31 kuruş ne demek insanla dalga geçer gibi

31 Kuruş x(çarpı) (x milyon abone) = y anladın sen onu
  • peki mobil telefona olan yüzde 25 lik vergide yüzde 5 e düştümü
  • Limitsiz/1mbps 45.31 lira olmuş.Kusurlu rakamlara sinir oluyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: saitouhajime

-düzembazlık , sahtekârlık , hilekarlık , soygunculuk , rezillik v.s bütün kötü sıfatların hepsi tt de toplanmış..

neden?
  • Sadece vergi indirimi yapılmış TTNET kendisi ne zaman indirim yapacak o önemli artık. SmileAdsl yarın yeni tarifeler açıklayacak umarım o da sadece vergi indirimi değildir.
  • Arkadaşlar internet fiyatları üzerinden bir indirim söz konusu değil alınan vergi düşürülmüş o kadar zaten KDV veya ÖTV gibi vergiler TTNET kar olarak kalmıyor bu devletin bütcesine giden paralar,umarım en kısa zamanda ÖTV kaldırılır KDV'de internet gibi hizmetlerde düşürülür.Ben bu duruma kullanıcılar acısından fazla umut olmasada ülkemiz için bence büyük gelişme devamının gelmesi dileğiyle.

VDSL Fiyatları son kullanıcı için ;
    16 Mbit 110,04 TL
    32 Mbit 137,80 TL

Edit:VDSL Fiyatlandırması hakkında bilgi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cod3nam3 -- 2 Mart 2009; 15:28:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemecek

quote:

Orjinalden alıntı: saitouhajime

-düzembazlık , sahtekârlık , hilekarlık , soygunculuk , rezillik v.s bütün kötü sıfatların hepsi tt de toplanmış..

neden?

-Yıllardır kötü hizmetten , 1 mbit hıza 50 TL vermekten , teknik olarak mümkün olduğu halde adsl hizmeti almak için telefon hattı bağlamayı zorunlu hale getirip bana zorla sabit ücret ödeten zihniyetten , milleti enayi yerine koyup internete giriş %50 ucuz diye kandırıp aboneyi 24 ay kendisine bağlayanlardan bıkkıntı geldi bana .. Sevgili nemecek dilerseniz daha sayabilirim ama genel olarak işin özeti bu..Kimse kalkıpda bana fahiş miktarlarda kâr edip bunun adınada ticaret demesin..Bunun adı resmen soygundur..Saygılar

• sadakam olsun TT'ye
  • ben 29TL lik 1Mbps 4GB kotalı baglantıyı TTnet'ten Turbo İndirim kampanyasıyla 25,50TL ye alıyordum. standart paketteki fiyatların dusmesiyle orantılı olarak benim odemekte oldugum kampanya fiyatı olan 25,50TL de dusecek mi?
  • Yeni abonelik taahhütlü kampanyalar yok mu?
  • Bu Arap'ta bir türlü doyamadı...
    Kazandığının haddi hesabı yok.
    5 e sattılar, 1 yıllık kazanç 2.7 milyar. Adam kendi ülkesini kalkındıracak duruma geldi.
  • Diğer servis sağlayıcılarda henüz bir değişiklik yok ÖİV konusunda. Acaba yapılan indirim onlara ne zaman yansıyacak?
  • Uyuma hey halkım sattılar beş kuruşa telekomunu, şimdi sırtımızdan zengin oluyorlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Violonsel

Uyuma hey halkım sattılar beş kuruşa telekomunu, şimdi sırtımızdan zengin oluyorlar...

%100000000000000000000 katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.