merhaba windows7 yüklü bilgisayarım var.bu notebook internete sorunsuz giriyor.modemim 4 portlu aırtıes rt 211.kablosuz. masaüstü bilgisayarımda windows xp yüklü.ethernet i kabloyla direk modemin lan1 girişine takıyorum.ışıklar ethernettede modemdede yanıyor. aynı masa üstünde wırelles usb adaptorde var kablısuz lınksys. ne yaptıysam masaüstünü internete çıkaramadım. acaba modem ayarlarından mac veya ıp eklememmi gerekiyor. saygılarımla
Modemde kablolu bağlantı için bir kısıtlama yok diye biliyorum benim aklıma gelen driver yada kablo sorunu olabilir.
Modemi fabrika ayarlarına alıp tekrardan yapılandırın. Yaptıysanız masaüstündeki bilgisayarınıza proxy ayarları yapılmışmı veya farklı IP'ler verilmiş mi kontrol edin.
2 kere okudum, tam olarak ne sordugunuzu anlamadim. Networku daha detayli anlatabilirmisiniz?
bilgisayarına elle ip vermiş olabilirsin. ikinciside internet explorer/araçlar/internet seçenekleri/bağlantılar/yerel ağ bağlantısı na gir orada proxy suncusu atanmışsa yandaki tik işaretini kaldır oto olması lazım. Sorun düzelmezse internet explorer ayarlarını sıfırla.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme