Şimdi Ara

2 metre 16 santim boy (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-D2D6C8A09

Silahın yoksa ne yapabilirsin ki :)

Alıntıları Göster
    O sana silah çekse sen ne yapabilirsin? Adam zaten tepeden sana doğru sıkacak headshot yeme olasılığın daha fazla
  • Silo sam 2.34 en uzun boylu abd gurescisi
    2 metre 16 santim boy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 1 Eylül 2018; 20:42:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

O sana silah çekse sen ne yapabilirsin? Adam zaten tepeden sana doğru sıkacak headshot yeme olasılığın daha fazla

Alıntıları Göster
    Silah çekmesine grek yok zaten 1 yumrukla halleder.
  • Alistar bunu tekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Big Show harcar bu Khali'yi .

• 2.07 ya da 2.17 olabilir tek sayıyla bitsin yeter mevcut koşullarda çok sıkıntı yaratmaz bana uzun boy bir yatağı değişmek gerekir

• 2 metre 16 santim boy

O khali denen adam longest yard adlı filmde oynamıştı, güzel filmdi..

2 metre 16 santim boy

Aaron reed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 2 Eylül 2018; 2:24:29 >

• NEŞELİMEŞEODUNU kullanıcısına yanıt
    Andre 2.24 değil 2.09-2.12 civarı 3-5cmlik kovboy ayakkabısıyla 2.16cmlik Wilt Chamberlain'in karşısında 5-7cm kısa duruyor.

2 metre 16 santim boy
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Silo Sam 2.34 değil 2.18-2.21 arasında Celebheights.com sitesinde tartışılmıştı bir ara. WWE boy listelemesi fake oluyor çoğu mesela Dwayne Johnson 6'5" 1.96cm yazıyor ama gerçek boyu 1.88-1.90cm
  • 2 metre 16 santim boy

Önemli olan boyu değil işlevi. işlevde Steve Austin.
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Bu resmi redditte görmüştüm Thorun boyu 2.01-2.02 civarı basketbol oynadığı yıllarında üniversitede 6'9" 2.06cm olarak listelenmiş ama gerçek boyu 2.02. Ve 2 arkadaş izlandalı basketbol oyuncusu isimlerini bilmiyorum sağdaki 2.11 soldaki ise 2.18 boyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaisyLucky59

Andre 2.24 değil 2.09-2.12 civarı 3-5cmlik kovboy ayakkabısıyla 2.16cmlik Wilt Chamberlain'in karşısında 5-7cm kısa duruyor.

Andre 2.09 2.12 civarı değil. 213 cm.

2 metre 16 santim boy

• Andre 2.13 boyundaysa neden 1.96cm boyu olan Chuck Wepner ile böyle bir görüntü çıkarıyor?

2 metre 16 santim boy

Celebheights'in listelediği boy doğru değil Andre 2.09-2.11 civarında

Gençlik yıllarında 2.13 civarında olduğu söylenebilir

Kilo aldıkça ameliyat ve sırt sorunları yüzünden dik duramıyordu bir kaç cm düştü boyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaisyLucky59 -- 2 Eylül 2018; 3:8:5 >

• quote:

Andre 2.13 boyundaysa neden 1.96cm boyu olan Chuck Wepner ile böyle bir görüntü çıkarıyor?

Celebheights'in listelediği boy doğru değil Andre 2.09-2.11 civarında

Gençlik yıllarında 2.13 civarında olduğu söylenebilir

Kilo aldıkça ameliyat ve sırt sorunları yüzünden dik duramıyordu bir kaç cm düştü boyu.
    2 metre 16 santim boy Trump ile fotoğrafı. gerçekten duruş pozisyonu çok etki ediyor.

2 metre 16 santim boy

Fakat Andre'nin kanat genişliği, kol uzunluğu çok fazla idi. onu dev yapan hem boyu hemde boyutuydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FB5351A6 -- 2 Eylül 2018; 3:12:42 >

• Foruma göre ideal erkek boyu
  • quote:

Silo Sam 2.34 değil 2.18-2.21 arasında Celebheights.com sitesinde tartışılmıştı bir ara. WWE boy listelemesi fake oluyor çoğu mesela Dwayne Johnson 6'5" 1.96cm yazıyor ama gerçek boyu 1.88-1.90cm
    Doğru bu siteyi yeni keşfettim ve doğrusunun böyle olduğunu gördüm. Khali, Andreden 3 cm uzunmuş. Google çoğu ünlüye ekleme yapıyor.

• ortalama ölçülerde olmak her zaman iyidir bu tarz adamlarda kalp sorunları oluyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.