Şimdi Ara

2. Mezunluk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hmm anladım hocam. Kalırsanız çok daha iyi yapabileceğinizi düşünüyorum ben de ama böyle bir ülkede hiçbir şey kesin olmadığı için sınav sistemi, ekonomik durum vs ne olur sizi ne kadar etkiler bilmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Karambole gelmeyelim hocam

• bence seneyede bu sistem olur 2023 te ama sonra değişir. şimdi değişmeside mümkün lgsde görüldüğü gibi fakat seçimden önce bunu yapmazlar

yeni hükumetin ekonomi ve eğitim başlıca ele alacağı konular olabilir. bide mülteciler

2023 bence son tyt ayt

• Hocam top üni değil de bir alt klasmandaki ünilerde de okunur bilgisayar mühendisliği. Ben bilg müh 1.sınıfı bitirdim. Şu anda bir şirkette staj da yapıyorum. İnsanın kendi merakı ve araştırması çok önemli. Tabi sana yardımcı olabilecek birilerinin olması ünide güzel bir şey ama bu sadece top üniler için geçerli olmuyor bir alt klasmandaki üniler de tercih edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değmez şahsem ben pişmanım biraz kaldığım için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venterneved -- 13 Temmuz 2022; 12:13:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben buna ciddi ciddi inanıyorum bu arada. Geçen birini gördüm rte'ye sallayanı keserim diyip cebinden uzun bir bıçak çıkardı. Sonra başka biri rte gitmezse indiririz her şeyi yaparız diyip sallayan oldu. Herkes delirmiş, beklerim bi şeyler

• Dhninhayaleti D kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayar için bir alt klasmandaki üniler de bu sene ucup gidecek. Hepsi 5k 5k öne çekiyor her sene. Ytü, TAÜ gibi üniler de bu sene öne cekecegi icin onlara da yetmeyecek gibi ama bakalim. Bir de illa bilgisayar olsun diye bakış açım yok aslında. Odtu, itu, bilkentte falan ehm, ie, eee tatzi bolumler için de kalmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 13 Temmuz 2022; 12:15:10 >
  • 2023bakani kullanıcısına yanıt

Yıllar önce sistemin 2024 de değişeceği konuşuluyordu zaten. 2023 ün son tyt ayt olarak kesin gözüyle bakıyorum

• Hocam aslında 23te yapılacak sınavın 21 gibi bir şey olduğuna emin olsam mezunluk mantıklı gelebilirdi fakat belirsizlik çok kötü seneye de böyle bi sınav gelme ihtimali var ve buna ek olarak seçim vs ortalık baya karışır ki siz iyi bi sıralama yapacaksınız gibi.

• valla ben de inanıyorum diyemem ama ihtimaller dahilinde yani şaşırmam.

• Venterneved kullanıcısına yanıt
    Neden hocam ? Sınavınızın kötü geçtiğini düşündüğünüz için mi yoksa risk almaya değmeyeceğini düşündüğünüz için mi ? Bir de sanırım sizin ilk mezun senenizdi.

6 yıl iyi dayandı sistem lgs De iyi dayandı

• Öyle olacak maalesef ki. Bilgisayar olsun illa gibi bir takıntınız yoksa Elektrik elektronik ehm gibi bölümlere de gidilebilir. Taü nün eğitim konusunda bir fikrim yok ancak insanların orayı yurt dışı kapısı olarak gördüğü için çok popüler olduğunu düşünüyorum. GTÜ İYTE gibi üniler de tercih edilebilir. Üzeceğini düşünmüyorum. Ama şu konuda eminim 2. mezunluğa yüksek ihtimalle değmez. Kitap fiyatları bu kadar uçmuşken.

• Aynen, iç savaş kadar sert olmasa da mutlaka bir şeyler olur gibi. Bu insanlar sakince kabul edip yerine oturmaz

• benim ilk mezun senemdi, sanırım 5k civarı gelecek 15kdan 5kya çekmek için bu kadar sıkıntıya değmez bence hocam,üstelik nasıl bir sınav geleceğini de bilmiyorsun bu seneki aytde birsürü dikkat hatam var 73.75 sene içinde aytde bana yaklaşamayan arkadaşım aynı neti yaptı benimle mesela sınavlar kolay olunca iş biraz şansa kalıyor 21yks gibi bir sınav olsa kalınır ama nasıl bi şey geleceğini bilmiyorsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Dediğiniz yerleri bir araştırayım hocam. Yüksek siralamalardan mezuna kalmak bence de bu risk . Ufacık dikkat hatasından zaten 10k 'li siralamalara uçuyorsun. Yani kalsam da öne çekememe ihtimalim var maalesef. Kitap fiyatları çok önemli değil ya önceden kalmış birkac kitap var, 2. El falan da alabilirim çok sıkıntı olmaz. Dershane, özel ders vs. de almayacağım icin ekonomik olarak zorlanmam.

• Venterneved kullanıcısına yanıt
    Hocam benim durumum da sizinle aynı. Aytde 73.75 geldi ve 3 tanesi basit dikkat hatasi. Sene içinde aramda 20 25 net olanlar 5 10 nete düşürdü farki. Sınav bizi yakti biraz. Haklısınız, gelecek sınav bilinmediği için büyük bir risk olacak. 12. Sınıf olsaydım aslında kafam daha rahat olurdu ama zaten 1 sene mezuna kaldığım için şu an sıkıntı olacak 2. Mezun

• Çok teşekkürler hocam. Çok güzel yazmışsınız gerçekten. Sanirim kalamayacağım gibi ama biraz daha düsunmeye ihtiyacım var. Umarım bu sene hedefinize ulaşırsınız.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.