Bildirim
2. Mikrofon değiştirişim ses kaydedicide sorun yok csde gürültü çıkıyor sesim duyulmuyor
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ya beyler allah aşkına yardım edin lütfen yaa -
Windows 7 de mikrofon ayarlarından aşağıda gösterdiğim yeri 0 db yapınız.
-
Xpde nereden ayarlanıyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: DenizSens
Xpde nereden ayarlanıyor?
Xp'de böle bir sorunla karşılaşmadığım için bilmiyorum. Windows 7 de sağ alttaki ses simgesine sağ tıkla - kayıttan yürütme aygıtları - mikrofon - özellikler - düzeyler - den ulaşabilirsiniz. Xpde benzeri bir yol var mı bi bakın. -
quote:
Orijinalden alıntı: ColdCode
quote:
Orijinalden alıntı: DenizSens
Xpde nereden ayarlanıyor?
Xp'de böle bir sorunla karşılaşmadığım için bilmiyorum. Windows 7 de sağ alttaki ses simgesine sağ tıkla - kayıttan yürütme aygıtları - mikrofon - özellikler - düzeyler - den ulaşabilirsiniz. Xpde benzeri bir yol var mı bi bakın.
Hocam bas ayarı gibi birşey bulamadım XP'de.
Vista cdsi var format atsam düzelirmi? -
Malesef Vista da kullanmadım. Ancak eğer vistanın default ayarında 0 db ise düzelmesi lazım ama bi microfon için uğraşmaya deymez (bence ).
-
quote:
Orijinalden alıntı: ColdCode
Malesef Vista da kullanmadım.Ancak eğer vistanın default ayarında 0 db ise düzelmesi lazım ama bi microfon için uğraşmaya deymez (bence ).
Doğru 1saat sürüyor ayrıcada format. Hocam lütfen yardımcı olun ya kimse bakmıyor. :( -
Yardım edin lütfen. -
Allah askina yardim eden biri yokmu :( -
Beyler lütfen bilen yazsın. -
Beyler lütfen ya -
Bilen yazsın beyler allah rızası için. -
Kardeşim Bende O dertten Muyzdariptim Deneyerek Buldum :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X