Şimdi Ara

2. Mikrofon değiştirişim ses kaydedicide sorun yok csde gürültü çıkıyor sesim duyulmuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2.Mic'im bu ama öncekindede bundada aynı sorunu yaşadım ses kaydedicide sorun yok gayet iyi kayıt yapıyor fakat csde voice test yapınca bor bor bor diye gürültü oluyor sesim hiç duyulmuyor.

Bunun nedeni ne olabilir önerilerinizi bekliyorum.

• Ya beyler allah aşkına yardım edin lütfen yaa
  • Windows 7 de mikrofon ayarlarından aşağıda gösterdiğim yeri 0 db yapınız.

2. Mikrofon değiştirişim ses kaydedicide sorun yok csde gürültü çıkıyor sesim duyulmuyor
  • Xpde nereden ayarlanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenizSens

Xpde nereden ayarlanıyor?

Xp'de böle bir sorunla karşılaşmadığım için bilmiyorum. Windows 7 de sağ alttaki ses simgesine sağ tıkla - kayıttan yürütme aygıtları - mikrofon - özellikler - düzeyler - den ulaşabilirsiniz. Xpde benzeri bir yol var mı bi bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColdCode

quote:

Orijinalden alıntı: DenizSens

Xpde nereden ayarlanıyor?

Xp'de böle bir sorunla karşılaşmadığım için bilmiyorum. Windows 7 de sağ alttaki ses simgesine sağ tıkla - kayıttan yürütme aygıtları - mikrofon - özellikler - düzeyler - den ulaşabilirsiniz. Xpde benzeri bir yol var mı bi bakın.

Hocam bas ayarı gibi birşey bulamadım XP'de.
    Vista cdsi var format atsam düzelirmi?
  • Malesef Vista da kullanmadım. Ancak eğer vistanın default ayarında 0 db ise düzelmesi lazım ama bi microfon için uğraşmaya deymez (bence ).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColdCode

Malesef Vista da kullanmadım. Ancak eğer vistanın default ayarında 0 db ise düzelmesi lazım ama bi microfon için uğraşmaya deymez (bence ).

Doğru 1saat sürüyor ayrıcada format. Hocam lütfen yardımcı olun ya kimse bakmıyor. :(
  • Yardım edin lütfen.
  • Allah askina yardim eden biri yokmu :(
  • Beyler lütfen bilen yazsın.
  • Beyler lütfen ya
  • Bilen yazsın beyler allah rızası için.
  • Kardeşim Bende O dertten Muyzdariptim Deneyerek Buldum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.