Şimdi Ara

2. Milli takımımız Suriye Play-off a hak kazandı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suriye vatandaşlarının İstanbul’da Dünya Kupası kutlaması
    Dünya Kupası Elemeleri'nde play-off turuna kalan Suriye Futbol Milli Takımı, Türkiye'de yaşayan vatandaşlarını sevince boğdu. İstanbul'un semtlerinden Aksaray'da yüzlerce Suriyeli kutlama yaptı.
    http://skor.sozcu.com.tr/2017/09/06/suriye-vatandaslarinin-istanbulda-dunya-kupasi-kutlamasi-657761/

• Almanya'da ki Türkler gibi oldular. 20 sene sonra 15 milyon nüfusları olur hepside genç nüfus sıkıntı olacak gibi. Asimile olmazlarsa eğer çok sıkıntı çıkartacak hem Kürtler hem Suriyeliler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Almanya'da ki Türkler gibi oldular. 20 sene sonra 15 milyon nüfusları olur hepside genç nüfus sıkıntı olacak gibi. Asimile olmazlarsa eğer çok sıkıntı çıkartacak hem Kürtler hem Suriyeliler

Birde ortak parti kurdularmi curcunayi gor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 2. milli takımım falan değil şahisen.Suudi Arabistana başarılar.Umarım elerler.
  • Suudiler yeneceğine Esad'ın takımı yensin , adam envayi çeşit emperyalist ile mücadele ediyor ülkesini terk etmedi buna rağmen helal olsun Tarihte böyle katakulliye getirilmiş işgal girişimi örneklerine az rastlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 6 Eylül 2017; 18:32:9 >
  • DinoCrocetti kullanıcısına yanıt
    Suudiler gitmeyi garantiledi, Suriye başka ülkeyle yapacak diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark is the Sunlight -- 6 Eylül 2017; 18:51:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    ben Suudi diye görmüştüm ama farketmez zaten kiminle yapıyorsa karşı takıma başarılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.