irlanda vatandaşlığına başvururum... irlandadan tanesi 400bin eurodan 5 ev alır, 4 ünü kiraya veririm... 2şer bin eurodan toplamda aylık 8 bin euro kira gelir... 1 ev bazen boş kalsa 6bin euro diyelim. kira ödemiyceğim için bu para bana yeter.çalışmama gerek kalmaz. hedef 2 milyon euro.. Yardırrrrrrrrrrrrrrr.. Obtaining a "Golden Visa" through the Irish Immigrant Investor Program is the only possible route towards Ireland citizenship by investment currently available. In order to be eligible for an Irish Investment Visa, a candidate must have a legally accumulated minimum net worth of €2 million. |
2 milyon euro biriktirirsem
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kolay olmasa gerek.
-
gümüşü erken satmasam şuan yolun sonlarına gelirdim.. gümüşcüğüme bağlı.
-
İrlanda'dan golden visa alacağıma Portekiz ya da İspanya'dan alırım daha iyi.
Ayrıca Balkan ülkelerinde gayrimenkul yatırımı da mantıklı, golden visa vermeseler de oralarda gayrimenkul çok değerlenecek.
-
tabi portekiz ispanyada alternatif. fakat portekizden alınan evle hemen pasaportu vermiyorlar önce oturum alıyorsun. irlanda şengen bölgesinden çıktığı için portekiz oturumla irlandaya giremezsin, portekiz pasaportla girermisin bilmiyorum, girsen bile irlandada çalışma iznin olmaz.
ingiltere irlanda isviçre bu 3 ülkeye bulgarlar romenler ( ipini koparan herkes) giremediği için bu ülkelerde asgari ücret yüksek.
portekizden ev aldığında pasaport alman için orda kalman gerekebilir ve işin sonunda portekizceye maruz kalabilirsin. portekizde işsizlik oranları yüksek aldığın evi satamazsan ve kiraya da veremezsen sırf pasaport için ölü yatırım olabilir. bence nihai hedefin neresiyse orda yaşamak dilini öğrenip çocuklarını orda okutmak en iyi fikir. şahsen ben portekiz okullarda portekizce öğretmek istemezdim çocuğuma.
-
Abi 2 milyon euro cok para yav zor birikir suan 800 bin dolarin yok muydu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 milyon euro da yetiyor irlandaya yada isviçreye. 15 den aldığın gümüşü 30dan sattığın an 1 milyon euron olur 2 milyon euro. bu kadar basit.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İrlanda da mükemmel bir yer insanlar farkinda değil ciddi refah var orada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X