Şimdi Ara

2'NCI ZH. TUG. K.LIGI KARTAL / ISTANBUL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
1
Favori
142.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 315. KD idim Kartal da. 1.Tank taburunda idim...

Hey gidi günler hey...

Çok güzel yerdir ve rahattır. Çarşı izinleri Kadıköy de güzel geçer...
  • devrelerım benı de ekleyın aranıza
    Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    325'inci Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçlarınız Aşağıdadır :
    Sonuç Açıklama Tarihi:10 Aralık 2008

Aday Nu. 95671
    Adı Soyadı EMRE TATAR
    Baba Adı HÜSEYİN
    Doğum Yeri ADANA
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branşı
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 2'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI
    KARTAL İSTANBUL

Sorgulama sayfasına geri dönmek için tıklayınız...
  • Aday Nu. 90891
    Adı Soyadı HÜSEYİN KIRBAŞ
    Baba Adı NEDİM
    Doğum Yeri EMİRDAĞ
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branşı
    Kabul Toplanma Merkezi
    KARTAL İSTANBUL

hadi hayırlısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinkirbas -- 10 Aralık 2008; 1:26:34 >
  • Aday Nu. 81923
    Adı Soyadı İSMAİL SUNAY CEBECİ
    Baba Adı SÜLEYMAN
    Doğum Yeri ÇORLU
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branşı
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 23'ÜNCÜ MOT. P. A. K.LIĞI
    KARTAL İSTANBUL

sunay.cebeci@hotmail.com buraya düşen arkadaşlar eklesinler msn imi gitmeden tanışalım herkese hayırlı olsun arkadaşlar şimdiden hayırlı teskereler
  • Aday Nu. 90258
    Adı Soyadı VEYSEL KÖKSAL
    Baba Adı EMİRKADİR
    Doğum Yeri EMİRDAĞ
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branşı
    Kabul Toplanma Merkezi
    KARTAL İSTANBUL
  • Aday Nu. 50572
    Adı Soyadı HASAN BAYRAM
    Baba Adı ALİ
    Doğum Yeri YALVAÇ
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branşı
    Kabul Toplanma Merkezi
    KARTAL İSTANBUL

herkese selamlar görüşmek dileğiyle forum dakı herkesın ısmini not alıcam bırlık ve beraberlık ıçınde güzel günler geçirmek dileğiyle
  • Aday no 40733

Mehmet M.Yangıncı

10 aralık 2008 KKK YDK SB VE KD sınıflandırma sonucu :

325.dönem Piyade Er 23.Mot.P.A.Kom. cıktı... tertiplerim tanısalım birbirimize yardımcı olalım.. görüşmek üzere ;)

ekleyin;

fireman_memory83@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet8504 -- 10 Aralık 2008; 13:14:28 >
  • merhaba arkadaslar beni de ekleyiniz. cubbush.325@hotmail.com. goruselm
  • s.a tertipler biletlerinizi aldınız mı yer olarak güzel bi yere düştük ama aşırı büyük biyermiş arkadaslar
  • arkadaşlar bende 325.dönem askerim.msn adresim:ercanbayram_@hotmail.com gitmeden tanışalım çok iyi olur

Aday Nu. 70703
    Adı Soyadı ERCAN BAYRAM

Doğum Yeri TERME
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branşı
    Kabul Toplanma Merkezi
    KARTAL İSTANBUL
  • selam tertiplerim ben de 2'NCI ZH. TUG. K.LIGI KARTAL / ISTANBUL piyade er olarak görev yapacagım...
    ben serdar akguc, hepimize basarılar diliyorum Allah kolaylık versin...orada tanısmak üzere
  • quote:

Orjinalden alıntı: Servetb

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: donny.x

Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 23'ÜNCÜ MOT. P. A. K.LIĞI İSTANBUL KARTAL

benimde burası çıktı aynı yermi acaba buranın imkanları nasıl yemek duş vs. bilen varmı

Merhaba arkadaşlar ben 313 kd. olarak askerliğimi hem 2. Zırhlı Tugay hemde 23 Motorlu Piyadede Alayı(general ismail hakkı tunaboylu kışlası) yaptım. Zırlı tugay Kartalda hemen E5 in kenarındadır hakikaten çok büyük bi alana yayılmıştır. Kimisine göre sürgün yeridir. Mesafeler çok uzaktır ve her tarafı bayırdır. Mekanize piaydeden veya 1 ve 2. tank taburlarından bi nizamiyeye inim deseniz yarım saatte iner 45 dk. ancak geri gelirsiniz. Topçu taburunda veya destek birliklerindeyseniz revire çıkmak için galiba taksi tutmak gerekir . Kışın adalardan çok soğuk eser ve maalesef yemekleri çok kötüdür. Ama eğitimlerden sonra acıkınca insanın gözü bişey görmüyor.

23. mot piyade alayı ise çok ii biryerdir. tamamen düz biryerdir. Samandıra ve Sarıgazinin arasındadır. Ben orda dış birlik olarak tankçıydm. Hiç kimse tankçılar kadar rahat olamaz ama tugaya göre çok iidir. Zaten orda en ilgiyi çeken yer bizim tank garajlarıdır. Yemekleri bi kere özel şirket yapıyorki mükemmel aynen ev yemeği gibi. Zeytin yağına kadar herşey vardır. Digitürkde rahat rahat süperlig maçlarını izleyebilirsin. 24 saat açık fastfoodu var. öğlenleri pide fırınında lahmacun ve pide çıkar. Tuvatlerde tuv. kağıdı ve sıvı sabun eksik olmaz çok temizidir. Banyo ise asla sorun olmaz. Yeni yapılan hamam kısmında insanın hergün duş alası geliyor. Kısacası Burası askerlik için çok güzel bi yerdir.

Eğer iki tarafla ilgili sorunuz olursa cevaplarım. hadi hayırlı teskereler.

Sayın Servetb

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Sizden 2'NCI ZH. TUG. K.LIGI KARTAL / ISTANBUL ile ilgili kafama takılan birkaç soruma cevap vermenizi rica ediyorum.

Oradaki kantinden içlik, iç çamaşırı, çorap falan gibi giyecek eşya, çengelli iğne tarzı eşyalar temin edilebiliyor mu, spor ayakkabı, eşofman falan askeriyede veriliyor mu? herhangi bir renk kısıtlaması var mı. kantinlerinden fastfood tarzı yiyecek alınabiliyor mu?

Şimdiden teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Servetb

Orjinalden alıntı: donny.x

Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 23'ÜNCÜ MOT. P. A. K.LIĞI İSTANBUL KARTAL

benimde burası çıktı aynı yermi acaba buranın imkanları nasıl yemek duş vs. bilen varmı

Merhaba arkadaşlar ben 313 kd. olarak askerliğimi hem 2. Zırhlı Tugay hemde 23 Motorlu Piyadede Alayı(general ismail hakkı tunaboylu kışlası) yaptım. Zırlı tugay Kartalda hemen E5 in kenarındadır hakikaten çok büyük bi alana yayılmıştır. Kimisine göre sürgün yeridir. Mesafeler çok uzaktır ve her tarafı bayırdır. Mekanize piaydeden veya 1 ve 2. tank taburlarından bi nizamiyeye inim deseniz yarım saatte iner 45 dk. ancak geri gelirsiniz. Topçu taburunda veya destek birliklerindeyseniz revire çıkmak için galiba taksi tutmak gerekir . Kışın adalardan çok soğuk eser ve maalesef yemekleri çok kötüdür. Ama eğitimlerden sonra acıkınca insanın gözü bişey görmüyor.

23. mot piyade alayı ise çok ii biryerdir. tamamen düz biryerdir. Samandıra ve Sarıgazinin arasındadır. Ben orda dış birlik olarak tankçıydm. Hiç kimse tankçılar kadar rahat olamaz ama tugaya göre çok iidir. Zaten orda en ilgiyi çeken yer bizim tank garajlarıdır. Yemekleri bi kere özel şirket yapıyorki mükemmel aynen ev yemeği gibi. Zeytin yağına kadar herşey vardır. Digitürkde rahat rahat süperlig maçlarını izleyebilirsin. 24 saat açık fastfoodu var. öğlenleri pide fırınında lahmacun ve pide çıkar. Tuvatlerde tuv. kağıdı ve sıvı sabun eksik olmaz çok temizidir. Banyo ise asla sorun olmaz. Yeni yapılan hamam kısmında insanın hergün duş alası geliyor. Kısacası Burası askerlik için çok güzel bi yerdir.

Eğer iki tarafla ilgili sorunuz olursa cevaplarım. hadi hayırlı teskereler.

quote:

Sayın Servetb

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Sizden 2'NCI ZH. TUG. K.LIGI KARTAL / ISTANBUL ile ilgili kafama takılan birkaç soruma cevap vermenizi rica ediyorum.

Oradaki kantinden içlik, iç çamaşırı, çorap falan gibi giyecek eşya, çengelli iğne tarzı eşyalar temin edilebiliyor mu, spor ayakkabı, eşofman falan askeriyede veriliyor mu? herhangi bir renk kısıtlaması var mı. kantinlerinden fastfood tarzı yiyecek alınabiliyor mu?

Şimdiden teşekkür ederim

Herhaba arkadasim,

istihkak olarak sana zaten bir cok seyi verecekler, askere katilisin sirasinda verilecekler genelde iyi kaliteli oluyor. Cok fazla esya yanina almani tavsiye etmem. Fakat kantinlerde satilanlar o kadarda saglam veya uzun omurlu olmaya bilir. Cok fazla dert etme bunlari. Ayrica cogu taburda fastfood mevcuttur. 24 saat acik olan varmiydi hatirlamiyorum,. Bu arada yukardaki bi arkadasin yazdigi gibi taburlari rahatligi degiskendir, bunlari sorun etmeyin. Alisinca en zor gozukenler bile kolay geliyor.
    Simdiden hepinize hayirli teskereler.

• 2.zh.tug a piyade gidenlerin Allah yardımcısı olsun :))
  • piyade olarak yazıldıgına bakmayın arkadaşlar. Girişte dağıtımınız yapılacak her biriniz ayrı ayrı taburlara ve hatta bölüklere düşeceksiniz. Zaten kısa dönem er sayısı fazla olmuyor maksimum 150 kişi civarında bir grupsunuz. (bizim dönem 150 küsur bizden sonraki dönem 86 kişi idi)

5 e kadar teslim olmanız gerekiyor. Tugay Kartal Araştırma Devlet hastanesinin tam karşısında CEvizli kavşağı diye de geçiyor. Kapıda General Nurettin Baransel Kışlası yazar. Girişte hemen solda bekleme yerine alırlar. (Hababam SInıfı Askerde filminin bazı sahneleri burada cekilmiştir dipnot) burada kayıtlarınız olur iki de aşı yaparlar ve hoşgeldiniz derler. Araclar ile taburlara dagıtılırsınız.

Yaklasık 1 ay süreyle eğitim alırsınız. Bu eğitimi 1.tank taburu 2.tank taburu ve piyade taburu dönüşümlü olarak verir. Bütün kısa dönemler tank taburlarının eğitim alanlarına ya da piyade veriyor ise piyadenin eğitim alanına gider. Basınızda bir yüzbaşı (ilk gün gözükür bir de son gün gözükür) bir teğmen ve bir asteğmen olur. Eğitim genelde yürüyüş üzerine kurulur. EN dikkat edilmesi gereken husus tören yürüyüşüdür. Bunun yanında tüfek eğitimi ve atış talimi alırsınız. Atış talim yeri 25 metrelik alanda 3 atıştan ibarettir.

Tugayda bir de cezaevi vardır. tank taburlarının karşısındadır. Bunun yanında her çeşit şeyi bulacagınız bir kantin de mevcuttur. fazladan eşya götürmenize gerek yok. iççamasırından, çoraba, not defterinden kutu kolaya kadar herşeyi temine debilirsiniz. en basitinden iç çamasırı alın atın, yıkatma derdiyle falan hiç uğrasmayın. Tugay içinde hemen her yerde telefon kulubeleri var satılan teskere kartlarla görüşmelerinizi yapabilirsiniz.

en zor gelecek yan. Tugay ictiması olacaktır. (yine hababam filindeki yürüyüş yaptıkları büyük alan) acemilikten sonra bütün tugay o yere gider ve tugay ictiması alınır. Zordur ama eğlencelidir. Tugay karargah neredeyse en rahat yerdir. fakat mekanize de biraz zorlanırsınız. Unutmayın oradaki herkes sizin gibi düşünmüyor, her çeşit insanı tanıyacaksınız.hırısızı,ayyası olacak. cüzdanınız boyun baglıklı takın.

• Aday Nu. 23720
    Adı Soyadı İBRAHİM AYAZ
    Baba Adı SADIK
    Doğum Yeri POLATLI
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branşı
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 23'ÜNCÜ MOT. P. A. K.LIĞI
    KARTAL İSTANBUL
  • slm devrelerım sansımdan mı yoksa bahtımdan mı bılmıyorum ama yıllarca ıstanbul da okuduktan sonra gene askerlıge ıstanbul a cıktım :) onun ıcın devrelerım lazım bısey oldugunda fazla kafanıza takmayın dert etmeye gerek yok 8 sene orda kaldıgım ıcın artık her yerı bılıyorum ıstanbul da :)
  • para çekmek için içerde atm var mı dır ? bilgisi olan var mı ?
  • arkadaslar atm konusunda herhangı bır bılgısı olan yok mu ???
  • Arkadaşlar bende 2. zırhlı tugay da askerliğimi yapıcam inşallah .. acaba acemilikte kısa dönemler hep bi aradamı olacak yoksa gider gitmez uzun dönemlerle karışık mı kalıcaz acemiliğimiz süresince? Birde nasııl bir ortam bekliyor bizi orada nelere dikkat etmeliyiz ayrıntılı anlatabilecek orayı bilen arkadaşlar varmı? kusura bakmayın kısa bi zaman kaldı teslim olmama ama merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.