Şimdi Ara

2. nesil dizel mazda yorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selamlar. 2008 model bir kia rio kullanıcısıyım. eski bir şirket arabası idi arabam. motor yaptırdım. motor rekteveden sonra pek dikin tutmadı..vsvs. motoru sağlam bir araba düşünüyorum. 1.6 dizel mazda üzerinde yoğunlaştım bir süredir. ama kafamda soru işaretleri var. mesela parça bulma konusu sıkıntı diyorlar. ya da motorun performansını çok merak ediyorum..vs.. fikirlerinizi bekeliyorum.

• İlk aracım olarak çok ciddi düşünmeye başladım bende. Gelecek cevapları 4 gözle bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdllh

İlk aracım olarak çok ciddi düşünmeye başladım bende. Gelecek cevapları 4 gözle bekliyorum

10 gün olmuş cevap yazan yok ki.
  • Arabanın motoru ford focus ile aynıdır. Sadece aktarım sistemleri yola farklı olduğu için bana göre mazda daha güzel yansıtıyor. İlk gelen motorları 109 bg sonra gelenler 115 bg olarak geldi. Gidişi ve yakıtı konusunda sizi memnun edecek bir arabadır. Parçasından yana sıkıntı olmaz zaten ford ile aynı motor parçaları kullanıyor. Diyelim çok nadir görülen bir parça arıza verdi oda en geç iki hafta yurt dışından geliyor. Ağır bakımı 50 bin olarak düşünün kayış vs değişiyor. Almışken en full alıp keyfinize bakın bende zamanında baktım gidip yeni kasa üç aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MZR34

Arabanın motoru ford focus ile aynıdır. Sadece aktarım sistemleri yola farklı olduğu için bana göre mazda daha güzel yansıtıyor. İlk gelen motorları 109 bg sonra gelenler 115 bg olarak geldi. Gidişi ve yakıtı konusunda sizi memnun edecek bir arabadır. Parçasından yana sıkıntı olmaz zaten ford ile aynı motor parçaları kullanıyor. Diyelim çok nadir görülen bir parça arıza verdi oda en geç iki hafta yurt dışından geliyor. Ağır bakımı 50 bin olarak düşünün kayış vs değişiyor. Almışken en full alıp keyfinize bakın bende zamanında baktım gidip yeni kasa üç aldım.

Motor Ford üretimi değildir, PSA yani Fransız üretimidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

quote:

Arabanın motoru ford focus ile aynıdır. Sadece aktarım sistemleri yola farklı olduğu için bana göre mazda daha güzel yansıtıyor. İlk gelen motorları 109 bg sonra gelenler 115 bg olarak geldi. Gidişi ve yakıtı konusunda sizi memnun edecek bir arabadır. Parçasından yana sıkıntı olmaz zaten ford ile aynı motor parçaları kullanıyor. Diyelim çok nadir görülen bir parça arıza verdi oda en geç iki hafta yurt dışından geliyor. Ağır bakımı 50 bin olarak düşünün kayış vs değişiyor. Almışken en full alıp keyfinize bakın bende zamanında baktım gidip yeni kasa üç aldım.

Fordun üretimi demedim aynı parçaları kullanıyor s40 gibi. Çünkü aynı platform araçları olduğu için parçaları aynı sayılır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

quote:

Fordun üretimi demedim aynı parçaları kullanıyor s40 gibi. Çünkü aynı platform araçları olduğu için parçaları aynı sayılır.

Bende Ford üretimi dedin demedim. Motor PSA üretimi dedim.

• Fordtaki motorla pejo da ayni zaten 😀

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fordtaki motorla pejo da ayni zaten 😀

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.