Şimdi Ara

2 program işlemci hızını neden farklı gösterir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstadlar Evo almadan önce bi elimdeki fanla deneyeyim dedim. Biostan c1e ve cool and quit kapadim
    Her ne kadar foxconn A9DA-S ana kartın Fox one overclock programını kullanacak olsam da çarpanı 16,5 hızı da 223 ayarladım
    Şimdi ekran görüntüm bu hangisine inanayım 3679 (fox one) mu yoksa 3120 (cpu-z) mi :)
    Lütfen yardım

Kartın overclock programı acaba sanal olarak çarpanı açıyor ama bios 14 de bırakıp cpu-z bu yüzden mi yavaş algılıyor....

Bi de benim fan x6 stock fan gibi durmuyor, Maşallah performansı daha yüksek gibi

Tabi kasa de gördüğünüz gibi 2 egsoz 2 hava girişli...Galiba evoya ihtiyacım olmayacak....
     2 program işlemci hızını neden farklı gösterir ? 2 program işlemci hızını neden farklı gösterir ?

• sanırım anakartın bios güncellemesi ile alakalı bi durum yani hiç foxcon anakart kullanmadım Asus M4a785 evo kullandım asusun anakart oc programında işlemci hızım 3960 iken cpu-z 3520 gösteriyordu yabancı bir siteden aldığım destek ile bios güncelleme yaptım 2 side doğru sonucu verdi heralde bios güncel olmadığından Cpu-z geç algılayabiliyor yinede araştırmak gerek
  • Rootin kullanıcısına yanıt
    çok sağol rootin...bi bios güncel mi bakayım ama 2010 son güncel bios pek de fayda etmeyebilir. Oyun performansı düşük olursa bu konuya eğileyim. Ekran kartı takınca overclock işlerine bakacağım 3,6 ghz dargoğazdan kurtaracak gibi....
  • Galiba olay şöyle cpu-z gösterdiği 14 çarpanlı değer yani biosun kabul ettiği. Fox one 3,6 lara stabil programıyla 16,5 çarpanıyla ulaşıyor yani işlemci özelliği olan turbo boost ile. Ama turbo boost un da çekirdeklerle ilgili sıkıntısı var galiba.
    Kurcaladıkça 3,5 3,6 seviyeleri mevcut soğutucumla olacak gibi. Ama 4 e çıkmak için 212 evo şart....

2 program işlemci hızını neden farklı gösterir ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.