Bildirim
2 resmi üst üste birleştirmek, yarı şeffaf gibi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Photoshop tan ufak program olarak yapsa yapsa, Gimp yapar heralde ama emin değilim. -
-
PhotoFiltre ile acele bir şey yaptım işine yarar mı bilmem.
-
Hmm tamam bu gibi bişey... Yani mesela 1 resim manzara,bir resim de benim vesikalık,manzarayı şeffaflasam %50,ben de bi kenarda belirsem... Picasa bunu yapıyor mu ?!.. -
paint shop pro ya bakmanı tavsiye ederim.. -
İstediğin gibi görüntüyü ayarlayabilirsin. Picasa ile sanmıyorum. Bu forumda verilen bir program türkçesi de var hem de bedava. Rietveld dosyalarını bir ara bulursun.
-
xax teşekkürler bu program boyut olarak da ufak diye anımsıyorum... Paint shop da fotoşop kadar bir şey sanırım zaten rakipler di mi ? Arkadaşlar hepinize ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Allah aklınıza sağlık versin... "Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur" -
resmi gom player ile aç transparanlığı ayarla arkadan resmi windows görüntüleyici ile aç daha sonra üst üste dek yetirip SS al.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X