ses dinlenebilecek seviyede çıkıyor. eğer çok gürültülü bir ortam yoksa hiç sorun olmaz ancak bunun cihaza bir zararı olup olmadığı konusunda şüpheliyim. düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. esen kalın.
Souruyu biraz daha açmalısın. 2 kez okudum sorunu ama bişey anlamadım.Eğerki büyük hopörlörün sandiskine yapacağı zarardan bahsediyorsan; Mp4 oynatıcına birşey olmaz ama bataryada sorun oluşturabilir. Ama çok nadir karşılaşılan olaylardan....... Ama höpörlörün ekstradan batarya değilde elektrikten güç alıyosa batarya da da sorun olmaz.Kapsamlı açıklama yapmalısın olmamış........
cihaza bi zarar verebileceğini zannetmiyorum ama gerek te yoktu bence...bende creative 2+1 var tek girişli onu kullanıyorum kendi enerjisini ayrı alıyo...yani pile de bi yükü binmiyo...öyle daha bi kral daha bi sorunsuz!!!
hayır ekstra güce ihtiyaç duymuyor işte o yüzden taşınabilr olması bence en cazip tarafıydı. ben pile biraz daha yüklendiği için cihazda sorun çıkarırmı diye sormuştum. bu kadar çabuk banlamasaydınız yaa.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme