Şimdi Ara

2 SENELİK HOTMAİL ADRESLERİMİ AÇAMIYORUM ACİL YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşı 2 sene önce açtıgım 5-6 hotmail adresini şifre ve gizli sorularını bir yere kaydetmeme rağmen geçen günlerde girmeye çalıştım fakat aldıgım uyarı da ''Bu Microsoft hesabı yok. Farklı bir e-posta adresi girin veya yeni bir hesap alın.'' şeklinde bir uyarı mesajı alıyorum. Şifreleri ve mail adreslerini benden başka da kimse bilmiyor. Bu adreslerimi tekrar nasıl açabilirim bir yardımcı olur musunuz lütfen? Çok gerekli maillerimdi çünkü. Aynı açılamayan mail adreslerinden yeni mail almaya calısıyorum farklı bir e-posta deneyin diyor. şifre sıfırlamak istiyorum, böyle bir mail yok diyor. Nasıl açıcam bir yardımcı olun lütfen ?

• Yok mu yardımcı olacak bir arkadaş??
  • aynı adresleri tekrar açmayı denediniz mi?
    iptal olmuştur onlar.1 ya da 2 yıl hiç açmayınca hotmail hesabı kapatılır.tam yılı bilmiyorum..
  • silmişleridn
  • Tamamda hocam neden peki aynı gün açtığım e-postaların bir kısmı açılıyorda bir kısmı açılmıyor peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigaerman

aynı adresleri tekrar açmayı denediniz mi?
    iptal olmuştur onlar.1 ya da 2 yıl hiç açmayınca hotmail hesabı kapatılır.tam yılı bilmiyorum..

Evet denedim hocam bazıları açılıyor bazıları açılmıyor en üstte yazdığım gibi hatalar alıyorum. Kafayı yicem ya bir türlü açamıyorum e-posta adreslerini.
  • o şansına kalmış.benim askerdeyken kullandığım 8 yıllık hotmaile geçen girebildim.ama 1 senedir girmediğim başka bi hotmail adresim iptal olmuş :)
    bence kafalarına göre kapıyorlar.
  • Bilmiyorum vallahi ama eğer öyle birşey varsa çok saçma bu kadar büyük bir şirketin böyle sorunlara kalıcı çözümler bulması ve bu tür sıkıntılar olmaması için önlemler alması gerekir.
  • hotmailin kuralların da kapanma süresi diye bir konuya rastlamadım ama kapatıyorlar işte.neye göre kapattıklarını bilemem.bide hotmail ,Outlook.com a dönüşüyormuş orada ki karışıklıklar nedeniyle çoğu hotmaili kapattıklarını da duydum,yanlışlıkla yada bilerek.
  • Mr.Prototype kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞLAR HEPİNİZDEN RİCA EDİYORUM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN ÇOK RİCA EDİYORUM.

KARAKTERSİZİN BİRİ KIZ ARKADAŞIMIN BAZI FOTOLARINI FACEBOOK'TA ÇALDI BAŞKA BAŞKA FOTOLAR KOYDU SAPIKÇA ŞEYLER YAZIYOR.

RİCA ETSEM HERKEZ ŞİKAYET EDEBİLİRMİ LÜTFEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZDEN ARKADAŞLAR KİMSENİN BAŞINA GELMESİN...

https://www.facebook.com/ebru.uygun.96
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.