Şimdi Ara

2 Sevgilim Var. Facebook'tan Anlayan Gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • " Ne öyle ergen gibi facebookta ilişki mi yapılır ulan ? " deyip çak tokatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

1 tane neyinize yetmiyo lan.O 2 kızdan biri belki benim hakkım olabilir.Şu anda kul hakkını giriyorsunuz.Eğer o hak benim hakkımsa helal etmiyorum.Kızlardan birini istiyorum

pm'den adresini gönder kargolayayım yalnız alıcı öder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 5 Ağustos 2012; 10:39:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berqecan2002

quote:

1 tane neyinize yetmiyo lan.O 2 kızdan biri belki benim hakkım olabilir.Şu anda kul hakkını giriyorsunuz.Eğer o hak benim hakkımsa helal etmiyorum.Kızlardan birini istiyorum

bende hakkımı helal etmiyorum

• eğer facebookta ilişki durumu istemeyen kızı engellersen, birgün şeytan dürtüp başka bi bir hesaptan seni ekleme ihtimali olabilir.en iyisi komple kapat, rahat rahat takıl
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:42:10 >
  • son bi up çekip kaçıyorum.
  • Başka bir hesap daha aç biriyle o hesaptan konuş.
  • inşallah günün birinde bi kıza aşık olursunda o da seni aynı şuanda senin yaptığın gibi boynuzlar..
    liseli ergenler bi bitmediniz siz be
  • İliski durumu isteyenle kaç ortak var :D ona göre söyleyeceğim :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer şifreni bilmiyorlarsa ilişkim var yapıp sadece bunu isteyen kız ve arkadaşlarına göster
  • bende 3 var yok mu arttıran
  • quote:

Allah'ım karnıma ağrılar girdi gülmekten
  • İlişki durumu yap. Diğerine kapa, ortak arkadaşlara kapa. Ya da sadece sevgiline ve birkaç yakın arkadaşına aç. Diğer kız Facebook manyağı değilse anlamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSyn -- 6 Ağustos 2012; 2:33:36 >
  • İlişki durumunu "arkadaşlar" olarak değiştiriyorsun, sonra özel deyip engelleyeceğin kişileri seçiyorsun. Olm umarım yakalanmazsın lan. Ben de bir ara böyle yapmıştım. Ah ulan gençlik.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.