Şimdi Ara

2.seviye dd25li bp içeri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bildiğiniz gibi gb satıyordum biraz gb kaldı alıcıda olmayınca bari boşa gitmesin dedim
    sıkıldım artık bi çar diziyim dedim ardream bp çarıma +7ii aldım idare olarak +4reb olacak yakında 188 str verdim suan 6gb koyup +4reb ii alacağım
    itemler
    +7ii
    +8-+9paper set
    2.seviye paper dd (102int)1.seviye bulmak çok zor günlerdir aradım bulamadım neyse
    dd32 kalka n130 def
    ss+5
    dual bronze earning
    foverin 1 tane diğeri görev yüzüğü
    strings of skull
    +1lupus(ep yapacağım hp az)
    55 levelde 1310 atak war +4reb i ialınca yeterli olur atak bnm için def danda memnunum hp biraz düşük 1500 lerde sabitlemek için hp takılıcam biraz
    dd32 kalkan ve dd25 le kaçarken fena deil ama daha adam gibi pk ya çıkmadım iş yaparmı sizce tamamlamak üzreyim çarı intciden sıkıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0MBO -- 10 Temmuz 2008; 10:31:11 >

• not:parasite+heal suanlık
    57 lvl da 54 heal 45 debuff yapıcam
  • öteki kıyafetleride 2. seviye yapsan daha iyi olur gibi geliyor. +8+9 falan zor bulunur ama
  • +9set buldum 500mden alıcam 25 gb ye +9hemde 19str 2.seviye inti 110fln yapıcam 57-59 arası lvl da giyerim herhalde hepsini
  • Dostum bir an evvel 64 int dd25 bulman lazım hele bu levelde 102 int vermen hp den düşürür bi hayli str dende kısarsan damagen iyi olmaz. 64 int dd25 bulup kıstığın intten hp ye vermen lazım. Benim bile bu lvl da (lvl sölemeyim reklam kokmasın) 102 int verdiğim zaman 4 k can oluyor 2 k bufflu. Şu anda 5.25
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.