Şimdi Ara

2.Sezon Şampiyonu Galatasaray !!!FIFA 13 TURKISH Golden Eagles Süper Lig !!! ...PS3... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
2
Favori
15.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  2.Sezon Şampiyonu Galatasaray !!!FIFA 13 TURKISH Golden Eagles Süper Lig !!! ...PS3...
  • Barcelona ile kim oynuyorsa Tebrik ediyorum hep son sıralarda görmek istemişimdir Barselonayı
  • Psg 1 - R.madrid 1

Karsilikli gollerle gecti iki takimda cok kacirdi ;) neyse yibe yenilmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSG ile olan eksik maçı tamamladık

juve 2 - 2 psg
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardadgr

PSG ile olan eksik maçı tamamladık

juve 2 - 2 psg

Hocam gelirsen hemen yapalim maci

• Arkadaşlar TimeShiFT31 - ATL MADRİD ( Berkay ) Arkadaşımızın Evine Hırsız Girmiş Olması ve Ne yazık ki Ps3 Ünün Çalınmış olması Yüzünden Zorunlu olarak Ligden Ayrılmıştır. Kendisine Geçmiş Olsun Diliyorum...

Fikstüre Göre Bugün Ve Sonraki ATL MADRİD Maçları 3 - 0 Bay Geçilecektir.
  • Gecmis olsun Berkay, tez zamanda cezalarını bulurlar insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: htlr

Gecmis olsun Berkay, tez zamanda cezalarını bulurlar insallah

hocam burda mısın ?
  • Buradayım girelim mi maca

• arsenal 1 - 3 juventus
  • yer varsa beni de ekleyebilirmisinis
    psn: rabon_1905
  • Arkadaşlar benim rakiplerim neden hiç online olmuyor...Bu karşılaşmaların belli bir saat dilimi olması lazım..Turnuva çok düzensiz geçiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: i30ALP

Arkadaşlar benim rakiplerim neden hiç online olmuyor...Bu karşılaşmaların belli bir saat dilimi olması lazım..Turnuva çok düzensiz geçiyor...

Merhabalar , Turnuva Düzensiz Geçmesine Katılamıyorum. Çünkü Her Gün Saat 12:00 - 22:30 Arası Müsait Olan Rakibinle Anlaşarak Herkes Maçını Yapıyor.

Dün Gece 23:55 E Kadar Sizi Online Görmedim. 23:55 De Online oldunuz ve rakibiniz rakibim online oldu maçımı yapayım dediği Anda Offline Oldunuz.

Sizi Hangi Saatler Uyuyorsa saat dilimi içerisinde rakibinize psn üzerinden mesaj atarak saati belirleyebilirsiniz.

Şuan Sadece Sizin Maçlarınız Eksik. Düzensiz Turnuva Demek işin Kolayı.

Günde 10 Dakikanızı ayırıp rakibinizle saat belirleyip maçınızı yapamıyorsanız düzensizlik turnuvadan kaynaklanmıyor...

•  2.Sezon Şampiyonu Galatasaray !!!FIFA 13 TURKISH Golden Eagles Süper Lig !!! ...PS3...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros2999 -- 9 Ekim 2012; 10:31:02 >
  • Arkadaşım 7/24 ps3 başında duramıyoruz ne yazıkki haliyle iletişim zorluğu oluyor. Turnuva düzenlenirken msn veya facebook bilgileri olsaydı iletişim daha kolay olurdu. Sen sadece son giriş saatimi görüyorsun psn e. Saatlerce oyun oynuyorum ama rakiplerimi göremiyorum. Arsenalle oynayan arkadas hiç denk gelmiyor.

• quote:

Arkadaşım 7/24 ps3 başında duramıyoruz ne yazıkki haliyle iletişim zorluğu oluyor. Turnuva düzenlenirken msn veya facebook bilgileri olsaydı iletişim daha kolay olurdu. Sen sadece son giriş saatimi görüyorsun psn e. Saatlerce oyun oynuyorum ama rakiplerimi göremiyorum. Arsenalle oynayan arkadas hiç denk gelmiyor.

Saygı Değer Arkadaşım , Sadece Senin Maçlarında Sorunun Oluşması iğneyi biraz kendine Batır Dedirtiyor.

Sabah Akşam Ps3 Oynama Gerek yok bu durumda sadece 10 dk nı ayıracak ve rakibine psn üstünden hangi saatin uyduğunu sorman

ve rakibinin sana dönüşüne göre ortak saat belirlemen yetiyor.

Nmare51 : 34 yaşında Ben 29 Yaşındayım Baykal55: 35 yaşında Vs vs herkes işinde gücünde ve iletişim istenirse psn yolu ile de çok rahat olur.

Sırf Forumu Kullanamayanlar için Battlelog da Bile Platform Kurdum ve Hergün Güncelliyorum.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241464938146/

Tüm Psn Adresleri ve oyuncu listesi Forum Başında PSN IDleri ile birebir yazıyor.

Puan Durumları Gün Sonu Güncelleniyor. Fikstürümüz Ligin Başından Belli.

Lig Takımları ;

1-eros2999 - MİLAN
    2-playershaluk - REAL MADRİD
    3-SweeTyBoy_ - PSG
    4- Meliksah55_GS - BAYERN MUNİH
    5-FeNeRLiBo1907 - B.DORTMUND
    6-htlrbjk - ARSENAL
    7-TimeShiFT31 - ATL MADRİD
    8-ardadgr - JUVENTUS
    9-bulent_bumbum - MAN.UTD
    10-Chiko_tr - BARCELONA
    11-Baykal55 - MAN CİTY
    12-nmare51 - CHELSEA

Lige Katılan Oyuncular ; ( PSN ID )

1-eros2999
    2-playershaluk
    3-SweeTyBoy_
    4-Meliksah55_GS
    5-FeNeRLiBo1907
    6-htlrbjk
    7-TimeShiFT31
    8-ardadgr
    9-bulent_bumbum
    10-Chiko_tr
    11-Baykal55
    12-nmare51

Lig Fikstürü Çekilmiştir ...

http://a1209.hizliresim.com/11/t/dcz3d.jpg ( 1. VE 6. Haftalar )

http://a1209.hizliresim.com/11/t/dcz58.jpg ( 7. VE 12. Haftalar )

http://a1209.hizliresim.com/11/t/dcz61.jpg ( 13. VE 18. Haftalar )

http://a1209.hizliresim.com/11/t/dcz6p.jpg ( 19. VE 22. Haftalar )

Eyer Psn üzerinden İletişim Güçlüğü Çekiyorsan Alternatif olarak kişilerin facebook ve msn adreslerini ister ve ordan görüşür ve ortak zamanı ayarlayabilirsin.

Şuan Ligde Sadece maçları için ortak zaman ayarlayamayan sen görünüyorsun.

Tamam seni anlıyorum psn üzerinden irtibat kurmak zor olabilir. Fakat yaşamış olduğun sorunu yaşadığın kişiye bildirmezsen

O Kişi bundan haberdar olamaz. Ve Psn üstünden mesaj yazarak kişinin msn vs bilgilerini alır ordan haberleşirsin.

Puan Tablosuna Bakarsan Sadece Maç Eksiği Oluşan ve irtibat güçlüğü çeken sensin.

Bu Durumun Ortadan Kalkması için yardım istersen irtibat zorluğu çektiğin arkadaşların psn adreslerini bana bildir ve

Bende Bu kişilere senin adına mesaj çekerek msn adreslerini alıp sana ulaştırayım.

• Hocam ben zaten xbox platformundan geçiş yaptım ps3 e... Oradaki msj sistemi ile buradaki çok farklı. Ancak biliyorsun ki iletişim sorunu 2 kişi arasında olur. Rakiplerimden msj gelmişte ben mi cevap yazmamışım. Eğer ki öyle ise özür dilerim. Bugün saat 16 dan sonra psnde olacağım. Eksik maçları tamamlayacağım.

• Bu arada bende 31 yaşındayım. Bende çalışıyorum...

• quote:

Hocam ben zaten xbox platformundan geçiş yaptım ps3 e... Oradaki msj sistemi ile buradaki çok farklı. Ancak biliyorsun ki iletişim sorunu 2 kişi arasında olur. Rakiplerimden msj gelmişte ben mi cevap yazmamışım. Eğer ki öyle ise özür dilerim. Bugün saat 16 dan sonra psnde olacağım. Eksik maçları tamamlayacağım.

Eksik Maçların Görünen Tüm Rakiplerine Ben Tek tek 16:00 Dan Sonra Online Olacağının Bilgisini Vericem.

Diğer Arkadalarında Tek Tek Msnlerini Alıp Seninle Paylaşıcam.

Eksik Maçların Dışında Sorun yaşamaman için facebook vs diğer iletişim yolları içinde Bugün Tüm Arkadaşlara Mesaj Çekerek

Seninle İrtibatı Psn Dışında Daha çok msn vs yapmaları için bilgi vericem.
  • Tsk ederim. Bu uygulama turnuva geneli için daha iyi olur. Ben foruma yazılan her iletiyi mobilden takip ediyorum. Buradan bile iletişim sağlanabilir

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.