Şimdi Ara

2.Sezon Şampiyonu Galatasaray !!!FIFA 13 TURKISH Golden Eagles Süper Lig !!! ...PS3... (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
2
Favori
15.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gallicher

quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

quote:

Orijinalden alıntı: LopezCarte

Ligi kuran arkadaşa pm de de bahsettim eğer boşalan yer olursa beni eklerseniz sevinirim 10 dan beri turnuvalara katılıyorum.

Pm Olarak Cevap Verilmiştir.

Musaitseniz yarinin macini yapalimni bugun yarin biraz yogunumda kardes ?

Hemen Online Oluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TimeShiFT31

Maç yapacağım takım Benfica(buraksvm) 24 saattir kapalıdır bilgine Eren abi

22:55 itibari ile Buraksvm Şuan Online ve FIFA 13 Oynuyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros2999 -- 4 Kasım 2012; 22:58:17 >
  • Time onlineyım gel yapalm smdı macları?
  • quote:

PSN ID : hozguryilmaz21 --- 13-Malaga

Kardeşim Psn den yazmışsın Görmemişim. Kusura Bakma...

Forumdan yada psn den yine haberleşelim yapalım maçımızı sen uygun olduğunda.

Eross yarın yaparız maçlarımızı artık ...

İyi Geceler
  • Eroscugm beklettim krdesm seni biraz yemek yiyordm geldm bn bklyrm sni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cinematique

Spurs 0 - 0 Napoli

Napoli 1 - 3 Spurs

htlrbjk hala isteği kabul etmedin psnye girde yapalım maçlarımızı.

15-PSN ID : htlrbjk -----3-Schalke

Arkadaşımız Maçına Çıkmaz ise 3. Hükmen Olacak ve ligden İhraç Edilecektir.

Nette sorun vardı bu gece düzeldi ancak, bundan sonraki maçlarda sıkıntı olmaz inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporium

quote:

İyi Geceler

• 7.Gün Sonunda Gelen Maç Sonuçlarına Göre Puan Tablosu ;

2.Sezon Şampiyonu Galatasaray !!!FIFA 13 TURKISH Golden Eagles Süper Lig !!! ...PS3...
  • galatasaray ile oynayan arkadasa oynamayi cok isterdim. galatasaray zayif bir halka olmasina ragmen lig sampiyonlugunu kovaliyor. helal olsun vallah :) spurs valencia ve porto o ligdeki yeri haketmiyor bence.

leverkusene bak hele. tuuuuuuh bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROPAGANDA_1923

galatasaray ile oynayan arkadasa oynamayi cok isterdim. galatasaray zayif bir halka olmasina ragmen lig sampiyonlugunu kovaliyor. helal olsun vallah :) spurs valencia ve porto o ligdeki yeri haketmiyor bence.

neye göre galatasaray zayıf halka olduğunu söyledin anlayamadım, galatasaray 4 yıldız takımların içinde en iyilerinde biri bana göre, online sezonda galatasarayla 3 div'e kadar hiç düşmeden gelmiştim, zeten ligdeki takımlar 3 aşşağı 5 yukarı aynı güçlerde takımlar, olay takımları oynatanaların yeteneğinde, oyun sitilinde

• quote:

quote:

İyi Geceler

sporium bugün seninle maçımız (s.moskova) akşam 21:00 gibi online olurum sende uygun olursan yaparız maçımızı
  • benim icin daha dogrusu benim oyun stilime galatasaray cok zayif. neden mi? cunkü fazla hizli oyunculari yok. amrabat haric. ben cok zorlanarak oynuyorum gs'le. portonun zenit in valencianin spursun bir oyuncularina bak. hepsi hizli ve kondisyonlu futbolcular. belkide sen bu tip takimlarla gs vs. gibi iyi oynayan birisisin.
  • quote:

quote:

İyi Geceler

Kardeşim Seninle olan Maçımız İçin Saat Belirleyelim o saatte online olalım.

Senin İçin Hangi Saat Uygundur ?
  • quote:

galatasaray ile oynayan arkadasa oynamayi cok isterdim. galatasaray zayif bir halka olmasina ragmen lig sampiyonlugunu kovaliyor. helal olsun vallah :) spurs valencia ve porto o ligdeki yeri haketmiyor bence.

Bencede gs,arkadasimin dedigi gibi tarzina uygun taktiklerle oynarsan cok iyi takim.bende liverpool oynarken zorlanyorm defans berbat ama uzun olduklari icin yirtiyorum.orta saha guzel sayilir forvetimde cok yavas yenildigim maclarda defansi hizli olan arkadaslarmdi cunku ataga ciktigmda mutlaka kaybetmyi basariyorsunuz.ama simdi yeni teknikle oynyorm hersey yolunda gibi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallicher -- 5 Kasım 2012; 15:20:55 >
  • Liverpool-3 Valencia-2 Valencia-1 Liverpool-2 Cok tesekkur ederim kardesim zevkli maclardi

• quote:

Orijinalden alıntı: gallicher

Liverpool-3 Valencia-2 Valencia-1 Liverpool-2 Cok tesekkur ederim kardesim zevkli maclardi

Tekrar Tebrikler
  • BEnim bugun Schalke ile macım var o maclar hukmen mı oluyor yoks oynıcakmıyım
  • burak bu akşam yapalım maçımızı sınavım yarın ama saat 20,00 gibi girerim
  • quote:

benim icin daha dogrusu benim oyun stilime galatasaray cok zayif. neden mi? cunkü fazla hizli oyunculari yok. amrabat haric. ben cok zorlanarak oynuyorum gs'le. portonun zenit in valencianin spursun bir oyuncularina bak. hepsi hizli ve kondisyonlu futbolcular. belkide sen bu tip takimlarla gs vs. gibi iyi oynayan birisisin.

sanırım sen kontra atak futbolunu tercih ediyorsun, hızlı oyuncular kontra atak futbolunda ancak etkili olur, defansif oynayan bir takıma hızlı oyuncun çok olsa ne yazar, adam 7 oyuncuyla kapandıktan sonra sen hızlı oyuncunu nerde koşturacan

• quote:

Orijinalden alıntı: buraksvm

BEnim bugun Schalke ile macım var o maclar hukmen mı oluyor yoks oynıcakmıyım

Schalke Lige Devam Ediyor. Oynayacaksın kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.