Daha 2 saniye önce bir arkadaşa cevaben 2 shake tarifi verdim. Sonra düşündüm de, o konuya fazla bakan olmuyor ama yeni konu açarsam daha çok yararlanan olabilir.
Afiyet olsun :)
Shake tarifi (özellikle spor sonrası için): 1 muz 2 yemek kaşığı krep şurubu 20 gram whey 250 ml yağsız süt
Krep şurubu hep bulundurun. Marketlerde var. Akçaağaç şurubu da deniyor. Bulamazsanız, 1 yemek kaşığı bal kullanabilirsiniz. Veya 1 tatlı kaşığı vanilya esansı.
2. Shake tarifi (antioksidan): 250 gram karışık kırmızı meyve (dondurulmuş reyonunda olur, karışık yoksa tek çeşit olabilir, böğürtlen falan) 250 ml yağsız süt 125 ml vanilyalı yoğurt (bunu ben evde kendim yapıyorum; markette yoksa yerine kırmızı meyveli veya muzlu yoğurt koyabilirsiniz) 1 yemek kaşığı hindistan cevizi suyu (olmasa da olur) Tatlandırıcı (1 tane esmer şeker, veya kullandığınız Stevia gibi bir tatlandırıcı varsa) 1 yemek kaşığı rüşeym (yani buğday tohumu, buğday ruşeymi - bu yoksa 1 yemek kaşığı yulaf kepeği)
Blender varsa süper kolay :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme