Şimdi Ara

2. sorum olacak(Soru NO:2 Degistirildi:D) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cem akirra ile mi yoksa shadowhero ile mi geri döndün?
  • quote:

Orjinalden alıntı: djefecan

cem geri döndüğüne sevindim bende 6 haziranda tam anlamiyla dönüyorum oyuna

Bende tam anlamıyla okulun bittiği günlerde başlayacağım.Ayrıca oyunda olan türk sayısınında artması beni sevindirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowhero -- 1 Haziran 2007; 22:02:11 >
  • no sacmalama :Dgidermi bu format atmadan sen dosya silmeyle kurtulacaanımı düşünüon
  • türkler oyunu krletiyor diye mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gosp07

no sacmalama :Dgidermi bu format atmadan sen dosya silmeyle kurtulacaanımı düşünüon

Trojen system 32 dosyasına giderse zaten bişey yapamassın.Ama diğer klasörlerde böyle silme ile bir şansın var.Ayrıca formatın çok iyi bişey olduğunu düşünmeyin.Git gide bilgisayarı yavaşça körertir.İşlemci yavaşlar,harddisk çöker vs vs vs.Ayrıca hangi charla oynayacağımıda daha tam olarak düşünmedim
  • o sana göre öyle demekki sana hiçbi kimse trojeni tam anlamyla yutturmamış bi ara haber wer yardım edem :D bi kere bu virüs dedin nalet meret böle tek bi dosyada kalsa ztn bakteri olurdubu arkadaş bulduu herşeye bulaşıtıından sadece1 dosyada barınmadıından elbetteki sadece belgelirm de rastladıın bir vürsün baska yerde olmama sansı yok :Dbundanda sadece formatla kurtulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: gosp07

no sacmalama :Dgidermi bu format atmadan sen dosya silmeyle kurtulacaanımı düşünüon

hayır öyle degil.format atttım sayılırda ayarlarını halletmedigim için program fileste 4-5 dosya kalmış onu demek istedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diablo_131

+3 brave ye bu kadar sevindi çocuk...Burak sakın buna +4 brave verme,ölür sevinçten heralde

Bu arada sorununun düzeldiğine sevindim.

sen merak etme biz zamanın da ne +4ler bastık ama oyuna 1lwlden baslian biri icin cok ii bir fırsat herkes yesil tamer 5 mega ile oyuna baslamio

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.