Şimdi Ara

2 sorum olucaktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 2 sroum var birincisi nerdeki botlar pt ye alınoyor ikincisi bu evennten topladığımız ice ları ne yapıcaz kaç tane toplıcaz ve tanesini 20 k dan sattım ucuzmu satmısım şimdidern teşekkürler

• hadi ama up
  • millet iceleri toplayıp satmaya başladı biz daha işten çıkıp update e başlayamadık
  • up
  • uppp
  • 1. sorunun cevabını bilmiyorum ama ikinci soruna şu yanıtı vermekten onur duyarım...

10 buz ödülü toplayan oyuncu , karnaval yöneticisi Joo-a'ya giderek rasgele verilecek ödüllerden birini kazanabilir.

fiyat hakkında emin değilim daha dur bakalım , hemen ticarete dökme belki 10 ice a güzel bişey alırsın.Pek sanmam ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: CiGi_27

1. sorunun cevabını bilmiyorum ama ikinci soruna şu yanıtı vermekten onur duyarım...

10 buz ödülü toplayan oyuncu , karnaval yöneticisi Joo-a'ya giderek rasgele verilecek ödüllerden birini kazanabilir.

fiyat hakkında emin değilim daha dur bakalım , hemen ticarete dökme belki 10 ice a güzel bişey alırsın.Pek sanmam ama

1 ice ı 20 k ta koydum adam noob dedi aldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmit_Lee

quote:

Orjinalden alıntı: CiGi_27

1. sorunun cevabını bilmiyorum ama ikinci soruna şu yanıtı vermekten onur duyarım...

1 ice ı 20 k ta koydum adam noob dedi aldı

anladım... sen de bundan sonra ne yapman gerektiğini anlamışsındır

• 1 harfi 500 k dan satıyordum 5 ticketide 500 k danmı ne sattım
  • 1000 mp attırıcı kaça gider?
  • hala sorularımın cewaplarını alamdım up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.