arkadaslar 2 sroum var birincisi nerdeki botlar pt ye alınoyor ikincisi bu evennten topladığımız ice ları ne yapıcaz kaç tane toplıcaz ve tanesini 20 k dan sattım ucuzmu satmısım şimdidern teşekkürler
hadi ama up
millet iceleri toplayıp satmaya başladı biz daha işten çıkıp update e başlayamadık
up
uppp
1. sorunun cevabını bilmiyorum ama ikinci soruna şu yanıtı vermekten onur duyarım...
10 buz ödülü toplayan oyuncu , karnaval yöneticisi Joo-a'ya giderek rasgele verilecek ödüllerden birini kazanabilir.
fiyat hakkında emin değilim daha dur bakalım , hemen ticarete dökme belki 10 ice a güzel bişey alırsın.Pek sanmam ama
quote:
Orjinalden alıntı: CiGi_27
1. sorunun cevabını bilmiyorum ama ikinci soruna şu yanıtı vermekten onur duyarım...
10 buz ödülü toplayan oyuncu , karnaval yöneticisi Joo-a'ya giderek rasgele verilecek ödüllerden birini kazanabilir.
fiyat hakkında emin değilim daha dur bakalım , hemen ticarete dökme belki 10 ice a güzel bişey alırsın.Pek sanmam ama
1 ice ı 20 k ta koydum adam noob dedi aldı
quote:
Orjinalden alıntı: izmit_Lee
quote:
Orjinalden alıntı: CiGi_27
1 ice ı 20 k ta koydum adam noob dedi aldı
anladım... sen de bundan sonra ne yapman gerektiğini anlamışsındır
1 harfi 500 k dan satıyordum 5 ticketide 500 k danmı ne sattım
1000 mp attırıcı kaça gider?
hala sorularımın cewaplarını alamdım up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme