4 Yaşında ki kızım için Talking Tom oyunu oynasın diye tablet almaya karar verdim(onyo 7" iğrenç bi tablet alma gibi hata yaptım ertesi gün hemen iade ettim). Öncelik ekran kalitesi iyi olamalı,ben kurcalamasamda eşim kurcalayacak o belli oldu onun için ekran ve tarayıcı performansında üzmeyecek bi tablete ihtiyacım var.
Yukarıda ki 2 ürünü tavsiye edermisiniz? Samsung un Tab 3 7" modelini inceledim ekran kalitesi hoşuma gitti ama Artes ve Ainol da o kadar iyimidir?
Ainol da sanırım sim kart girişi vardı dışarda internet kullanımı için avantajlı gibi duruyor öte yadan Artesin 2 gb ram olayı baya baya iyi(Galaxy s4 kullancısı olarak 2 gb ram in ne olduğunu çok iyi biliyorum)
Özetle max. 300-350 tl civarı f/p tablet almak istiyorum deneyimlerinize ve tecrübelerinize bir markada karar vermek istiyorum
Şimdiden Teşekkür ederim...
Artes Q812 işinizi fazlasıyla görür. Satış sonrası oldukça iyi problem yaşadığınızda sıkıntı çekmezsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Gladiotürk
Artes Q812 işinizi fazlasıyla görür. Satış sonrası oldukça iyi problem yaşadığınızda sıkıntı çekmezsiniz.
Ekran parlaklığı ve canlılığı iyimidir? Amoled ekran tarzı bi beklentim yok ama çamur gibi bi görüntüylede karşılaşmak istemiyorum
teşekkür ederim...
lewent20L
kullanıcısına yanıt
Ben Artesin Q972 Q818 ve Q1003 tabletlerini kullandım bu saydıklarımın ekranı oldukça iyi. Hele Q972`de 2048x1536 çözünürlük varki bambaşka bir izleme zevki gerçekten. Q812 kullanmadım ancak sitesinden baktığımda Ips ekran yazıyor. Ips belli bir kalitenin üzerinde demektir zaten. (piksel yoğunluğu fazla) Tabi daha fazla bilgiyi Artes Q812 kullanıcılarından alabilirsin. Karar senin. İçine hangi tablet siniyorsa al gitsin