Şimdi Ara

2 tane 12V 20 cm Fan ı Paralel Bağlama(EL YAPIMI SOĞUTUCU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaz aylarının gelmesiyle birlikte sıcaklık sorunları da artmaya başladı..

İnternet sitelerinde satılan soğutucular yanlızca 5 derece falan fark ettiriyor ki bu yetersiz..

Ben de hepsiburada'dan 2 tane frisby 20 cm fan aldımhttp://www.hepsiburada.com/frisby-fcl-f20c-seffaf-kasa-fani-20cm-fan-4xmavi-led-pm-bd304887

1 tane de 12V 500mA Voltu ayarlanabilir bir adaptör sipariş ettim gittigidiyordan

8mm mdf den bir yüzey yapıp 2 tane 20 cm delik açacam alttan bu 2 fanı geçirip soğutucu yapacam

Bunları ne şekilde birbirine bağlamalıyım ki enerji kaybı yaşamadan 2 fanda 12V da çalışsın ?

• Hocam paralel falan aman diyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archspire

Hocam paralel falan aman diyim

Aman derken 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ScyLax

quote:

Orijinalden alıntı: Archspire

Hocam paralel falan aman diyim

Aman derken 😊

paralelci misiniz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ScyLax

Arkadaşlar yaz aylarının gelmesiyle birlikte sıcaklık sorunları da artmaya başladı..

İnternet sitelerinde satılan soğutucular yanlızca 5 derece falan fark ettiriyor ki bu yetersiz..

Ben de hepsiburada'dan 2 tane frisby 20 cm fan aldımhttp://www.hepsiburada.com/frisby-fcl-f20c-seffaf-kasa-fani-20cm-fan-4xmavi-led-pm-bd304887

1 tane de 12V 500mA Voltu ayarlanabilir bir adaptör sipariş ettim gittigidiyordan

8mm mdf den bir yüzey yapıp 2 tane 20 cm delik açacam alttan bu 2 fanı geçirip soğutucu yapacam

Bunları ne şekilde birbirine bağlamalıyım ki enerji kaybı yaşamadan 2 fanda 12V da çalışsın ?

fanlardan memnun musunuz
    ses çok çıkıyor mu
    üflemesı soutması yeterlı mı

ve en önemlısı devır hızını ayarlamayı basardınız mı

• Y splitter ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.