Şimdi Ara

2 Tane köpeğim var ne önerirsiniz genel olarak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 senedir beslediğim abimin bulduğu sokak köpeği çakma bir pincher çok kıskanç. Fakat 1-2 aya yakında yeni bir köpek daha aldım sokaktan oda beagle fakat sanırım oda çakma anlayamadım pek. ilk başlarda sürekli pincher köpeğim (adı daisy) sürekli kavga çıkarıyordu ama 1 hafta sonra anlaşmaya başladılar aynı kaseden falan yemek yiyorlar fakat tuvalet eğtimini bir türlü veremedim. pedigree denen bir köpek maması ile besliyorum iyimi yapıyorum yoksa kötümü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Termalci -- 26 Ağustos 2016; 18:20:08 >

• Sana alıştıkça vede diğer köpeğin tuvalet eğitimi varsa hem sana itaat etmeye başlayacaktır hemde diğer köpeği taklit edip tuvalet eğitimini alacaktır sabretmen lazım...
    Pedigree mama vermemeni tavsiye ederim çünkü boyalı bir mama vede taze değil... Tavsiyem hem makul fiyatlı hemde taze bonacibo temizmama daki kuzu etli filan mama vermen...
    Yanına ek olarak ta evde yediğin yemek artıklarını vermen... Hem boyasız ve besin değerleri iyi taze mama yemiş olur hemde normal yiyeceklerle vitamin dengesini korur... Tabi fazla tuzlu olmamak kaydı ile ... Tatlı ise senede bir anca verilmeli... Sırf mama yetmiyor çünkü onlarında bi ağız tadı var bıkıyorlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Termalci T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yemeklerini aynı yere koymamaya çalışın.Ne kadar iyi anlaşırlarsa anlaşsınlar söz konusu yemek olunca işler her zaman farklılık gösterebilir.

Kıskançlık konusunda da; bir süre birbirlerine alışana kadar ya çok ilgili olmayın yada ikisine de aynı şekilde ilgi gösterin.Birini severken diğerine ilgi göstermezseniz küsebilir
  • Dediklerinizi dikkate alıcam arkadaşlar teşekkür ederim zaten dünden veri tuvalet eğtimini vermeye çalışıyorum. tam eğitim ayları geldi denebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.